web analytics

ZOLEA ON YOUTUBE!

In den beginne zei ik nog dat ik NOOIT filmpjes wou maken van mezelf. Want ja, hoe raar is dat eigenlijk. Tegen een camera praten alsof er een imaginair publiek achter schuilt. En wat als er negatieve commentaar op komt? Die angst is nu realtiteit geworden, want ik het vanaf nu mijn eigen YouTube kanaal!

zolea on youtube

Zoals gezegd: ik had niet verwacht om ooit filmpjes te maken, maar heb besloten dat het toch extra leuk is om de DIY’s niet enkel in fotovorm, maar ook als filmpje te kunnen aanbieden. Op die manier is het toch net wat eenvoudiger om te zien wat je precies moet doen en hoe je resultaat er ongeveer hoort uit te zien.

Bij deze is het dus officieel: mijn eigen kanaal op YouTube! Je kan je alvast subscriben zodat je op de hoogte blijft van de eerste DIY (die trouwens morgen online komt).

zolea on youtube

Het idee is om de bestaande en nieuwe DIY’s niet enkel in fotovorm uit te leggen, maar ook als filmpje weer te geven. Dubbel zo duidelijk! Op die manier hoop ik dat mensen er sneller mee aan de slag gaan.

Genoeg gezeverd, tijd om je te abonneren! Morgen komt de eerste video online, spannend! Dus een beetje lief zijn he, ik weet ook niet precies wat ik doe ;)

(PS: ik filmde dit filmpje met mijn DSLR, maar ben een beetje teleurgesteld door de kwaliteit. Nu ben ik dus op zoek naar een goedkope camera die HD kan filmen en een goede kwaliteit oplevert. Tips zijn meer dan welkom!)

Gerelateerde Artikelen

zolea.be

NIEUWE LAYOUT!

tag you're it zolea.be

TAG: YOU’RE IT!

Weleda global garden

WELEDA GLOBAL GARDEN VOTE!

17 reacties op “ZOLEA ON YOUTUBE!”

  1. Spannend! Ik ken dat gevoel perfect, dat het raar lijkt om tegen een camera te zitten praten, ik ben nog niet klaar om die stap te nemen haha. Ik vond het al een stap om een close up van mijn gezicht online te zetten :D succes!
    Naomi onlangs geplaatst..DIY: Collage chairMy Profile

    1. Och, duizend dingen om over te spreken! Bij mij worden het dus DIY’s ;) Maar wie weet vind ik het om den duur wel zo leuk dat er ook andere stukjes bij komen. Blijft spannend!

    1. Hopelijk geen tegenvaller ;) Ik heb alleszins geprobeerd om heel netjes en duidelijk te praten (accent wegstoppen en zo ;)), dus ik hoop dat het niet saai is of raar overkomt!

Geef een reactie

CommentLuv badge