web analytics

ZOLEA 5 JAAR!

Precies vijf jaar geleden, op 18 februari 2012, publiceerde ik het eerste artikel op Zolea. Of eigenlijk op Natuurleuk en nadien Olea, zoals mijn blog toen noemde. In die vijf jaar heb ik erg veel geleerd, veel geweldige dingen mogen meemaken en is mijn leven ook enorm verandert. Tijd voor een flashback!

zolea 5 jaar

In 2012 zat ik nog maar net op kot (kamers). Ik hield van het ‘alleen wonen’, maar bracht ook best veel tijd door op het internet, aangezien ik niet zo vaak les had. Zelf genoot ik daar enorm van en ik leerde ook erg veel bij. Ik begon me te verdiepen in natuurlijke verzorging en vond een hoop informatie, maar nooit iets in het Nederlands. Ik begon te spelen met het idee om mijn eigen zoektocht te documenteren en dacht na over bloggen. In het geniep werkte ik een hele tijd aan mijn idee en mijn eerste blog via Blogspot. Ik doopte haar Olea. In februari had ik dan eindelijk de moed bijeen geraapt en postte ik mijn eerste artikel. Ik zat boordevol inspiratie en de eerste maanden postte ik zo goed als elke dag een artikel. Toen het drukker werd op school, heb ik het aantal posts wat teruggeschroefd en dat ritme hou ik nu nog steeds aan.

Schermafbeelding 2017-02-17 om 14.12.33

De voorbije jaren kwam ik in contact met PR bureaus, vertegenwoordigers van merken, collegabloggers en nog veel meer leuke mensen! Ik mocht al een aantal keer op perstrip naar Amsterdam (superleuk!) en krijg vaak uitnodigingen voor vanalles en nog wat. Ik heb ook geleerd om zaken af te slaan wanneer ze niet bij mijn blog en levensvisie passen, iets wat ik in het begin niet durfde.

Het starten van een blog beschouw ik nog steeds als één van mijn beste beslissingen ooit. Wanneer ik mijn e-mail inbox bekijk, kan ik concluderen dat bloggen nog lang niet dood is! Zelf zal ik nooit een Instagramblogger worden, want ik hou te veel van tekst en uitleg.

Ik hoop dat ik hier nog jaren door mee kan gaan en dat we samen op zoek kunnen gaan naar duurzame, natuurlijke én vooral goed werkende producten. Dat we nog veel mogen bijleren over ingrediënten en dat we samen de wereld een beetje kunnen vergroenen.

Schol lieve lezers! Op Zolea, maar nog veel meer op jullie!

Gerelateerde Artikelen

nieuwjaar 2016 light painting

HAPPY NEW YEAR!

Weleda global garden

WELEDA GLOBAL GARDEN VOTE!

17 reacties op “ZOLEA 5 JAAR!”

Geef een reactie

CommentLuv badge