web analytics

YET ANOTHER SHAMPOO-FREE UPDATE

Laatst schreef ik hier en hier over mijn ervaringen met een eigengemaakte shampoo bar. Deze bar gebruik ik nog steeds en daarom leek het mij wel eerlijk om er nog een update over te maken.


Ik schreef namelijk dat mijn haar soms stug aanvoelt, maar dit gebeurd helemaal nooit meer sinds ik naspoel met azijn. Mijn haar voelt altijd licht en zacht daardoor. Ik vind het dus wel echt noodzakelijk om dat te doen. Over de geur was ik ook niet zo positief. Maar wanneer mijn haar droog is, valt daar niks meer van te merken. 
Vanaf volgende week probeer ik de azijn te vervangen door citroensap. Eens kijken welke resultaten dit geeft.

Tegenwoordig ben ik bezig met het experimenteren met verschillende oliën en vetten in deze bar, om echt de perfecte shampoo te kunnen samenstellen voor mijn haar en hoofdhuid. Maar eerst naar de kapper, aangezien het al een jaar geleden is.
Jullie kunnen dus in de toekomst nog een update verwachten, en eventueel een recept!

Gerelateerde Artikelen

all about vitamin C

ALL ABOUT VITAMIN C

bruisbal werking bath bomb

ALL ABOUT BATH BOMBS

2 reacties op “YET ANOTHER SHAMPOO-FREE UPDATE”

Geef een reactie

CommentLuv badge