web analytics

WISHLIST: BIRTHDAY

Ik ben bijna jarig (2 juli, schrijf dat maar in je agenda)! Zoals altijd heb ik het één en ander op mijn wishlist staan. Ik vind het leuk om na te denken over wat ik nog allemaal zou willen, maar dat wil niet zeggen dat ik ook altijd alles van mijn wishlist koop of krijg. Soms is het gewoon leuker om naar dingen uit te kijken dan om ze ook echt te hebben. Anyway, op 2 juli ben ik jarig en dit is momenteel mijn wishlist!

/

/

/

/

 1. Iphone 4S: Hoe lang deze smartphone nu al niet op mijn wishlist staat, ik weet het niet. De iPhone 5 spreekt me niet zo aan (en wat is hij duur!), maar de 4s lijkt me helemaal mijn ding. Voor deze telefoon doe ik dit jaar mijn vakantiewerk, want ik verwacht zeker niet dat iemand me zo iets duur koopt voor mijn verjaardag!
 2. Ecologische reinigingsdoekjes van Lamazuna: Hoewel ik al heel erg veel ecologischer omga met verzorging dan pakweg 2 jaar geleden, stoor ik me nog altijd aan hoe veel wattenschijfjes ik gebruik. Daar moét wel een betere oplossing voor zijn! Ik ben benieuwd of deze reinigingsdoekjes mijn wattenschijfjes kunnen vervangen. Ze zijn nu trouwens te verkrijgen via Deauty voor een mooi prijsje!
 3. Sleek Blush Rose Gold: Ik ben echt dol op blushes. Elke dag gebruik ik de shimmer powder van Essence, maar deze van Sleek ziet er zooo mooi uit! En ook nog eens dierproefvrij, score!
 4. Abo Lokerse Feesten: Ondertussen al in mijn bezit als een vroeg verjaardagscadeautje van mijn mama, joepie!
 5. Lush Emotional Brilliance Lipsticks: Gewoon, omdat ze zo mooi zijn! Vooral Geloof lijkt me prachtig om deze zomer te dragen. Het ideale framboosjesrood.
 6. Nikor 50 mm 1.4: Oh jongens, ik weet niet of jullie het gemerkt hebben, maar mijn camera lens is stuk. Ik sinds 2 maand alles handmatig scherpstellen en dat is niet zo erg voor productfotografie, maar wel heel erg vervelend als ik ergens naartoe ga en mensen wil fotograferen. Een nieuwe lens pretty please? En dan nog liefst de Nikor 50 mm 1:4, graag.
 7. Geuroliën: Parfumoliën voor zeep en crèmes (én kaarsen!) heb ik nooit te veel. Jammer genoeg zijn die geuren best wel duur. Jammer dat er geen webshops zijn die me sponsoren, dat zou nog eens een deal zijn.
 8. Ecotools: Deze kwastenset van Ecotools zag je vast al eens voorbijkomen in wishlists. Ik wil deze nu echt al een hele tijd en hoewel ze niet duur zijn, is het er nog altijd niet van gekomen om ze zelf te bestellen. Ik heb zelf maar twee kwasten: een blush kwast een een oogschaduw kwast (voor highlighter). Deze set is dus wel een mooie aanvulling.

/

Zo, mijn wishlist is niet zo heel erg uitgebreid en het meeste heb ik zeker en vast niet nodig. Maar het leuke aan een wishlist is net dat je even mag dromen over wat je wel zou willen :) Het allerliefste zou ik de lens krijgen, maar ik vrees dat ik er zelf voor zal mogen sparen.

Wat staat er op jouw wishlist?

/

Gerelateerde Artikelen

Afbeelding4_zps1c66bd16

WISHLIST: BEAUTY STUFF

764747a7

WISHLIST LUSH

15 reacties op “WISHLIST: BIRTHDAY”

 1. Ecologische reinigingsdoekjes werken heel erg goed! Ik heb zelf ook een set van een ander merk en die werken nu al ruim een jaar heel erg goed. Alleen oppassen met ontstoken ogen, dan moet je ze niet gebruiken!
  Ik ben heel erg benieuwd hoe je die lush ‘lipstick’ gebruikt. En verder een leuke wishlist! Zou ook zo allemaal op mijn lijst kunnen staan :)

Geef een reactie

CommentLuv badge