web analytics

WISHLIST: BEAUTY STUFF

Een jobje hebben staat niet garant voor een gevulde portemonnee. Als student met maar 3 (vaak minder) werkdagen in de maand heb ik het niet al te breed. Maar als stereotiep meisje heb ik natuurlijk het een en ander op mijn wishlist staan! Naar deze producten ben ik al een hele tijd benieuwd en tòch heb ik ze nog altijd niet aangekocht.

/

zolea wishlist 2013

/

/

zolea beauty wishlist

/

0. Een kwastenset van Ecotools staat al eeuwig op mijn wishlist. Tijd dat ik deze maar gewoon bestel, want duur is hij alleszins niet.

1. Urban Decay Naked 2 palette. Zo basic en toch zo mooi! Nog steeds niet gekocht wegens: de prijs en het feit dat ik niet heel vaak oogschaduw draag…

2. Lavera Spray Deodorant Honey Moments. Ik gebruik nog steeds Aromaco van Lush, maar een spray deodorant is handiger voor onderweg. Deze koop ik binnenkort echt!

3. BWC lipstick in de kleur Foxglove Fever. BWC is een merk dat ik nog niet lang ken, maar wat er erg veelbelovend uitziet! Deze lipstick is echt prachtig.

4. Less Is More Cajeput Pure Balance Conditioner. Ik reviewde hem al, maar hij is zo goed als op en echt een geweldige conditioner. Op kot gebruik ik Jungle van Lush, maar thuis gebruik ik deze voor extra zacht haar. Geweldige conditioner met een veel te hoog prijskaartje *insert sad face*

5. Parfum Sexy Angelic van Honoré Des Prés. Ook dit parfum staat al eeuwen op mijn wishlist. Het kost 70 euro wat best te doen is, maar ik zou het graag eens ruiken voor ik het echt koop.

6. Solid perfumes van Lush. Karma en Tuca Tuca ruiken allebei anders en ik wil ze allebei even graag. Karma had ik vorig jaar ook al en is heerlijk in de zomer. Tuca Tuca ruikt naar viooltjes en heeft iets nostalgisch. Heerlijk voor dit grijze weer. Ik voel een Lush-bestelling aankomen …

7. Etat Pur Citroenzuur AHA. Een chemische peeling die je gezicht stralend houdt én je poriën verkleint? Ben benieuwd!

8. Fleur De Shampooing, normaal haar. Deze zie ik op mijn werk vaak liggen en intigreert me enorm. Mijn zelfgemaakte shampoobars vind ik nog altijd geweldig, maar ik ben benieuwd naar de ‘concurrentie’.

9. BWC Liquid Foundation. Catrice foudation is niet slecht, maar die ingrediënten kunnen beter. Deze van BWC ziet er goed uit! Iemand ervaringen? Een foundation bekijk ik toch ook graag eerst eens in het echt alvorens (online) te kopen.

10. Lush Vanishing Cream. Een nieuw potje a.u.b.! Ik kan niet meer zonder want deze is echt perfect voor mijn huidtype.

/

Dat was dan de beautywishlist, je wil niet weten wat voor kledij, schoenen, tassen, etc ik nog op mijn lijstjes heb!

Wat staat er op jouw wishlist?

/

Gerelateerde Artikelen

christmas wishlist zolea

MY CHRISTMAS WISHLIST

10 reacties op “WISHLIST: BEAUTY STUFF”

  1. De vaste shampoo heb ik in mijn bezit en ik ben er heel tevreden over! Tegenover andere bars, is dit een bar die écht reinigt zonder build-ups van olie (ben ik gevoelig aan). En ik heb voorbije weekend eindelijk ook zo’n penselenset gekocht bij Druantia! :)

    Op mijn wishlist staan er producten die ik vaak zie op Etsy, of merken die helaas niet (of zelden) maar te verkrijgen zijn, zoals avalon organics, bio merken uit Engeland… of zelfs Griekenland. Sommige heb ik getest en ben ik heel tevreden van maarja… je kan moeilijk een reisje plannen om die producten terug te halen. :)
    Lindsay onlangs geplaatst..Een persoonlijke (groene) updateMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge