web analytics

WINNAAR VAN DE WINACTIE

Hoera! De winactie ter ere van de 200e Bloglovin’-volger heeft me nog 50 nieuwe volgers opgeleverd. Bedankt allemaal voor de lieve comments, likes en ‘follows’. Als je nog meer wil te weten komen over mijn dagelijkse ergernissen, happy-momentjes of random dingen, mag je me ook altijd volgen op Twitter.

/

winactie zolea

/

En dan nu tot de orde van de dag. De winnaar van de winactie (gekozen door radom.org) is …

/

/

Iris !

/

Applaus!

/

Iris, ik ga je vandaag nog mailen. Mail je me dan je adres even door?

/

Niet gewonnen? Niet getreurd, erg lang zal een nieuwe winactie niet op zich laten wachten :) Nog een voorkeur voor enkele producten?

/

Gerelateerde Artikelen

featured-content-large_ds-photo_getty_article_83_58_78432722

THE OIL CLEANSING METHOD

the body shop enrich not exploit

THE BODY SHOP MANIFESTO

12 reacties op “WINNAAR VAN DE WINACTIE”

Geef een reactie

CommentLuv badge