web analytics

WINACTIEWEEK #8: SOLEY ORGANICS

Na een break op zondag, zijn we bijna aan het einde van de winactieweek. Vandaag is het de voorlaatste winactie. Je maakt kans op 2 producten van het mooie Ijslandse merk Soley Organics.

Soley

Wat kan je winnen?

  • Een potje eyGLO: dagcrème die de eeuwige jeugd beloofd. eyGLÓ bevat een uniek melange van teunisbloem en met de hand geplukte wilde IJslandse kruiden die kalmeren en voeden, terwijl je huid soepel en zacht aanvoelt. Het lijkt een klein potje, maar je kan er erg lang mee doen!
  • Een klein potje GLOey: een zuiverende scrub voor het gezicht. Deze diep-reinigende en voedende scrub zorgt voor een effen en stralende teint, vermindert tekenen van huidverouderding en bevordert de opname van voedende en vochtinbrengende producten.

Wat moet je doen?

a Rafflecopter giveaway

 

Deze winactie loopt tot maandag 3 maart. Heel veel succes!

Gerelateerde Artikelen

20120717_0150

GIVEAWAY OLEA

20120219_7850

SHAMPOO FREE – WEEK 1

38 reacties op “WINACTIEWEEK #8: SOLEY ORGANICS”

  1. Met de hand geplukte wilde IJslandse kruiden… Dat moét wel goed voor je zijn! Ook fijn dat ik door deze post SoloBioMooi heb leren kennen, Interessante webshop!

  2. Wat leuk! Ik heb nog altijd niet de perfecte scrub voor mijn huid gevonden, het zou dus leuk zijn om deze eens uit te testen!

    Vele groetjes, x Amber

Geef een reactie

CommentLuv badge