web analytics

WINACTIEWEEK #3 LUSH

Vandaag is het dan eindelijk officieel: Zolea is drie jaar! Dubbel en dik feest met drie heerlijk snoeperige goodies van Lush, mijn all-time favorite merk.

winactieweek Lush Cattier-Paris zolea_1

Wat kan je winnen?

Drie zoete Lush goodies. Lekker girly!

 • 100 gram Prince Charming Shower Gel
 • Snow Fairy Massage Bar
 • The Kiss Lip Scrub

winactie zolea lush

Wat moet je doen?

Vul de Rafflecopter in om deel te nemen:

a Rafflecopter giveaway

Deze winactie loopt van 18/02 tot 25/02. De winnaar ontvangt een e-mail op het opgegeven adres. Succes en taart voor iedereen!

Gerelateerde Artikelen

tumblr_m4p98ll0Eh1rnihywo1_500_large

TAG: BEFORE I DIE …

spam je blog

SPAM JE BLOG!

74 reacties op “WINACTIEWEEK #3 LUSH”

 1. Gelukkige verjaardag aan je blog! Ik hoop dat je nog eens zo lang doorgaat :)
  Ik ben enorme fan van de producten van the body shop en Lush producten vanwege mijn zeer gevoelige huid. Er zijn maar een paar merken die ik verdraag en deze zitten er bij. Gelukkig maar, want ze zijn geweldig!

 2. Ik heb al zoveel goeie dingen over die Prince Charming douchegel gehoord! Helaas zit er geen Lush winkel bij mij in de buurt dus heb ik alleen maar een aantal bruisballen – de andere producten heb ik nog nooit geprobeerd! Als ik deze winactie win zou dat wel het ideale moment zijn… ;-)
  Simone onlangs geplaatst..Anastasia Dipbrow PomadeMy Profile

 3. Waaaw, wat een mooie actie!
  Graag doe ik mee, ik heb al een favoriet…. Namelijk de 100 gram Prince Charming Shower Gel. Dit om uit te testen in mijn nieuwe douche volgende maand ;). Me like :-).
  Groetie,
  Anne Marie.

 4. Sinds ik Lush een jaar geleden ontdekte, ben ik verslaafd aan hun producten. Elke week probeer ik iets nieuw en volgens mij beginnen de verkoopsters mij te herkennen. Jammer genoeg kreeg ik niet de kans om de Prince Charming Shower Gel uit te testen aangezien deze uitverkocht was. Bij deze waag ik mijn kans en hoop ik alsnog de kans te krijgen de shower gel uit te testen. :)

 5. Like & share voor de zoete Lush goodies !!! Ik hou wel van goede verzorgingsproducten … en daarnaast een gelukkige verjaardag, dat er nog hele vele mogen volgen !

Geef een reactie

CommentLuv badge