web analytics

WINACTIEWEEK #2: E.L.F.

Winactie nummer twee. Het gaat vooruit! Vandaag maak je kans op een leuk pakket van Eyes Lips Face. Kijk snel verder om kans te maken.

ELF winactie

Wat kan je winnen?

4 heel erg fijne producten van E.L.F.:

 • Mineral Eyeshadow Primer (één van mijn favorieten)
 • Een set van 3 nagellakjes, Glam Bam
 • Minerale Lipstick in de kleur Barely Bitten
 • Minerale oogschaduw in de kleur Lunch Break

Wat moet je doen?

a Rafflecopter giveaway

Deze winactie loopt tot volgende week maandag! Heel veel succes!

EDIT: Deelnemers afkomstig van fora zoals ‘Gratiz’, ‘wedstrijden’, etc. worden uitgesloten van deelname. Deze winacties zijn bedoeld om mijn daadwerkelijke lezers te bedanken, niet om eendagsvliegen aan te trekken. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Gerelateerde Artikelen

Favorite free photo apps

FAVORITE (FREE!) PHOTO APPS

zalandobe_zpsf2d490c6

ADVERTORIAL: ZALANDO.BE

105 reacties op “WINACTIEWEEK #2: E.L.F.”

 1. Leuk! Meegedaan omdat ik binnenkort beval van mijn eerste spruit (zoontje) en mama’s mogen er toch ook een beetje goed uit zien in de kraamkliniek hé?! Het zien er bovendien heel “naturel” productjes uit, super! Succes aan iedereen!

 2. Ik heb nooit echt veel aandacht besteed aan mijn nagels. Daar moet verandering inkomen! Graag wil ik met deze producten aan de slag gaan. Ik waag dus heel graag mijn kans.

 3. Ik ben vooral gek op de nagellakken… Mijn nagels zijn mijn uithangbord, en ik heb het geluk heel lange en stevige nagels te habben : ik kan er elke week opnieuw een kunstwerkje van maken (als ik tijd heb!). Natuurlijk doe ik heel graag mee aan de wedstrijd!

 4. Er ging iets niet goed. Had net gereageerd, maar reactie wordt niet geplaatst. Nog een keer.

  Wauw! Wat een mooie lipstick! En dat zeg ik niet vaak, want met de meeste lipsticks voel ik me als een clown. Ook de andere producten zien er fijn (en mooi) uit. Ik zou graag kans willen maken op één van deze producten…

 5. Wat een mooie lipstick (en dat zeg ik niet vaak, want ik heb bij veel lipsticks het gevoel dat ik er uit zie als een clown) en ook die nagellak heeft fantastische kleurtjes. Ik zou er erg blij van worden als ik één van deze producten zou winnen (wie niet ;-))

 6. Al die winacties :D ik maak ook graag een kans voor deze actie, ik heb reeds enkele ELF producten en vind het een leuk merk ;) Ik volg je op facebook en bloglovin’
  Liefs

Geef een reactie

CommentLuv badge