web analytics

WINACTIE LAIDBARE!

Je zag de review misschien gisteren al voorbij komen, maar ik ben helemaal overtuigd van de Laidbare producten die ik mocht uitproberen. Daarom is het ook extra leuk om één van jullie blij te maken met dezelfde producten!

review laidbare spot the difference from dusk till dawn

Wat kan je winnen?

Laidbare Spot The Difference Treatment Cream tegen puistjes en onzuiverheden en From Dusk Till Dawn Vitamine C Serum! Twee erg fijne, natuurlijk huidverzorgingsproducten.

Wat moet je doen?

De Rafflecopter invullen! Je maakt alleen kans als je voldoen aan de voorwaarden.

a Rafflecopter giveaway

Deze winactie loopt van vandaag (24 juni) tot volgende week woensdag (1 juli).

Heel veel succes!

Gerelateerde Artikelen

winactie 500 bloglovin'

WINACTIE!

43 reacties op “WINACTIE LAIDBARE!”

  1. Ik doe graag mee met deze actie, mijn huid is zeer gevoelig en ik merk nar de natuurlijke producten mij het best bevallen.

  2. Het is steeds erg leuk om nieuwe merken en producten uit te proberen. Met mijn gemengde, maar gevoelige huid ga ik het liefst voor zachte, niet-vette en natuurlijke producten.

  3. Je review had mij al helemaal overtuigd vermits ik op zoek ben naar producten om droge/rode plekjes in mijn gezicht te camoufleren! Laat die fijne productjes dus maar naar hier komen ;)

  4. Je review maakte me al nieuwsgierig. :) Ik zou heel graag deze producten uittesten. Ik ben volop aan het experimenteren met natuurlijkere cosmetica, dus zo’n leuke merknaam spreekt me meteen aan!

  5. In mijn kast staat er nog niets tegen onzuiverheden of puistjes. Ik probeer er altijd mijn make-up af te halen en smeer een nachtcrème. En hoop dat er de volgende ochtend geen nieuw puistje opduikt. Misschien bieden deze producten een betere oplossing. <3-tjes voor de verpakkingen ook! Lijkt wel wat op die van & other stories :)
    Groetjes Lien

  6. Benieuwd of dit zou werken! Ik zoek al heeeeel lang iets tegen onzuiverheden! En ik kan eventueel opdraven als test bunny :D

  7. Dat klinkt veelbelovend zeg! Ik heb van die periode’s dat ik echt onder de puistjes/onzuiverheden zit.. Vreslijk vind ik dat, maar naar een aantal dagen intensieve verzorging van mijn huid is het vaak wel weer over… Ik ben heeeel erg benieuwd of deze producten me misschien helpen om deze periode’s te voorkomen….. Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen! Groetjes ilsiee prins

  8. Ik was gisteren al heel erg benieuwd naar de producten, waardoor ik de Facebookpagina van Heavenly Pure ook al bezocht had (samen met hun website). De producten leken me erg prettig in gebruik! Ik doe dus graag mee aan de winactie. Succes met de laatste loodjes tijdens de examenperiode!

Geef een reactie

CommentLuv badge