web analytics

WINACTIE #5: HANDMADE OLEA MIX

Dit is de laatste winactie voor mijn blogverjaardag en natuurlijk kan ik het niet laten om ook enkele zelfgemaakte dingen weg te geven! Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie likes, comments, mailtjes, tweets etc! Het maakt mijn dag elke keer goed.

/

/

Wat kan je winnen?

Dat blijft nog even geheim. Sowieso zijn alle producten die je kan winnen handgemaakt door mij en bevatten ze enkel natuurlijke ingrediënten (op parfuolie en sommige kleurstoffen na). Het zijn dingen die ik zelf gebruik en waar ik enthousiast over ben.

/

/

Wat moet je doen?

 • Volg zolea.be op Bloglovin’
 • Like dit bericht op Bloglovin’
 • VERPLICHT: Laat een reactie achter op deze post! Ik zou het ook leuk vinden moest je vermelden welke liker je bent (vb: ‘ik ben liker #5′)
 • Het is ook altijd leuk als je me volgt via Twitter. Je kan bijvoorbeeld het volgende tweeten: “Win een verrassingspakket handgemaakte, natuurlijke cosmetica op www.zolea.be @Zoe_Zolea”

/

/

Dat is alles! De winnaar wordt getrokken via random.org. Vergeet zeker geen geldig email adres achter te laten, zodat ik je kan contacteren.

Deze winactie loopt tot 24 februari, niet lang dus waag je kans ;)

/

Heel veel succes!

Gerelateerde Artikelen

winactieweek rituals eve's kiss lip balm gloss

WINACTIEWEEK #6 RITUALS

review laidbare spot the difference from dusk till dawn

WINACTIE LAIDBARE!

84 reacties op “WINACTIE #5: HANDMADE OLEA MIX”

 1. Ik heb je blog gevonden doordat je een reactie naliet op mijn eigen blogje. Zo leuk om nog een Vlaamse bio-madam (en twintiger) te leren kennen die eveneens zo vaak blogt. Ik ken niet zoveel mensen die dezelfde interesse’s hebben, dus dat is wel fijn. (ikzelf ben van West-vlaanderen trouwens). Volger via twitter en bloglovin. Nr 77 :)
  Lindsay onlangs geplaatst..Vanaf vandaag: 40 dagen zonder vlees.My Profile

 2. Ik wil waag mijzelf nog niet aan het zelf maken van verzorgingsproducten, maar ben wel erg benieuwd naar de producten die jij maakt. Ik doe graag mee met deze winactie, ben liker #71. Nog van harte gefeliciteerd met het 1-jarige blog bestaan, op naar een succesvol tweede jaar. :)

 3. Natuurlijk doe ik mee! Ik heb al wel eerder laten weten dat ik erg geïnteresseerd ben in de producten die je maakt en ze graag uit zou proberen, dus nu maar hopen!

  Liker #65 trouwens, gaat al goed!

 4. Hoi hoi hoi! Ik ben liker nummer 63! (het aantal likes stijgt echt enorm bij deze post) logisch, want je handgemaakte producten zien er fantastisch uit! Ik wil ze sowieso ooit es uitproberen. Dus kijk ik echt uit naar een verkoop van jou. Nogmaals proficiat met je super blog, je bent echt mijn nummer 1 blogwriter. Goed concept, goeie reviews, alles is gewoon ‘aaaaahmazing’. groetjes. x
  Stéphanie B. onlangs geplaatst..last minute valentijn: wenskaart ideeMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge