web analytics

WINACTIE: 2x FIGS & ROUGE LIP BALM

Vandaag staat er een leuke winactie op het menu, gewoon, omdat jullie zo lief zijn! BewustGoed heeft twee nieuwe varianten van de Figs & Rouge lippenbalsems in het gamma: Lemon Berry en Vanilla Orange en jij kan er eentje winnen!

Figs-Rouge-Lip-Face-Body-Balms

(Foto via Magi-Mania)

Je maakt dus kans op één van de twee lippenbalsems van Figs & Rouge. Vul onderstaande Rafflecopter in om kans te maken. Let op: de voorwaarden worden nagegaan, als je wint maar je bent bijvoorbeeld niet ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan kies ik een andere winnaar. Nog een let op: deelnemers van Gratiz fora en dergelijke worden uitgesloten voor deelname, deze is enkel voor trouwe bezoekers!

a Rafflecopter giveaway

 

De winactie loopt tot 31 mei, daarna zullen de twee winnaars een mailtje ontvangen. Heel veel succes!

Gerelateerde Artikelen

review seepje wasnoten zomer lavendel soap nuts

WINACTIE SEEPJE

38 reacties op “WINACTIE: 2x FIGS & ROUGE LIP BALM”

  1. De Vanilla Orange lipbalsem lijkt me heel erg fijn! Ik heb Figs & Rouge voor het eerst bij Miss Lipgloss gezien en was er toen ook al erg benieuwd naar!

  2. Ooooo super leuke winactie! Die verpakkinkjes zijn echt super leuk. Als ik zou mogen kiezen zou ik voor de Lemon Berry gaan, ik ken dat merk nog niet maar het ziet er zo echt al super leuk uit!

  3. Wouw de verpakkingen zien er echt top uit! Het lijken me hele fijne lippenbalsems, graag zou ik kans maken op de lemon variant omdat ik verslaafd ben aan citrus. Veel succes!

Geef een reactie

CommentLuv badge