web analytics

WIN! 5x AVEDA BE CURLY CO-WASH

Wie stijl haar heeft, wil meer krullen en wie krullen heeft, zou graag eens stijl haar hebben. Als vrouwen maken we het onszelf toch moeilijk! Nu is het ook wel geweten dat krullend haar iets meer verzorging nodig heeft en daar speelt Aveda handig op in met de Be Curly Co-Wash!

aveda be curly

Over Aveda

Aveda is geïnspireerd op de Ayurveda: een 5000 jaar oude Indische geneeskundige traditie die er vanuit gaat dat alles in het leven met elkaar in verbinding staat. We producten zijn grotendeels natuurlijk en geproduceerd met oog op natuur én mens. Ik schreef nog niet eerder over Aveda, omdat ik niet zeker was over de dierproefvrijheid van het merk, maar Peta classeerde hen als Cruelty Free (hier). Toch staat dit statement op hun website: “Ons standpunt over dierenwelzijn is verwerkt in een van onze fundamentele principes: we voeren geen dierenproeven uit en vragen anderen het niet te doen voor ons, tenzij de wet het vereist.” De persoon waar ik contact mee had, zei er het volgende over: “De producten van Aveda worden niet in China (in ieder geval niet via hun eigen kanalen!) verkocht.” Een beetje schipperen dus, maar voorlopig ga ik er van uit dat het wel oké zit. Wie meer informatie heeft, mag me natuurlijk altijd mailen!

aveda be curly co wash

Be Curly Co-Wash

De Be Curly Co-Wash is op basis van 97% natuurlijke ingrediënten en schuimt nauwelijks (geen sulfaten!). Het product zou voor een intense verzorging, reiniging en hydratatie van de hoofdhuid en het haar zorgen. Voornaamste ingrediënten zijn gecertificeerd organische babassu olie, cassave en baobabolie. Het perfecte product voor krullend haar dat last heeft van pluis en droogte door gewone shampoos. De Be Curly Co-Wash is verpakt in een 250ml 100% gerecyclede HDPE fles met een disc-top dop.

Win!

Benieuw geworden? Ik mag 5 keer de Be Curly Co-Wash weggeven! Laat in een reactie achter wat jij van je krullen vindt. Op 15 augustus mail ik de winnaars. Vergeet dus niet je emailadres in het juiste vakje in te vullen!

Succes!

Gerelateerde Artikelen

farmaline winactie

WINACTIEWEEK #4: FARMALINE

25 reacties op “WIN! 5x AVEDA BE CURLY CO-WASH”

 1. Ik heb echt een haat-liefdeverhouding met mijn krullen. Het lijkt ook altijd het best te zitten als ik een dag de deur niet uit hoef.
  Vroeger deed ik het altijd vast als ik het gewassen had, zodat het niet zou krullen. Inmiddels ben ik er wel blij mee, maar goede producten om het te verzorgen zijn lastig te vinden en meestal erg duur…

 2. even mijn bloglovin feed aan het teruglezen hoor en daar zie ik de oplossing voor de combinatie ‘ik wil een oplossing voor pluiskrullen’ en ‘ik ben lui’. Het zit dus zo, meestal vind ik mijn haar leuk met en door krullen. Maar ik heb dus al eerder vernomen dat het door middel van dat co-washing nog beter kan. Het zit meestal goed hoor, embrace the pluis maar af en toe zijn de krullen door het pluis niet meer te zien. Plus het zit iedere dag anders, maar dat is een heel ander onderwerp. Nu wil het ook dat ik soms een beetje lui kan zijn en dan een avond spendeer om informatie te zoeken over dingen (bijvoorbeeld meer dan eens dat sulfatenvrij wassen) en dat ik aan het einde van de avond te vermoeid ben om er de komende maanden iets meer mee te doen. Dit zou de oplossing zijn en dit wil ik echt graag proberen. Ruilen voor een pluisreport? En anders dan zoek en zal ik een winkel vinden waar het te koop is. To be continued.

 3. Dat krullen meer verzorging nodig hebben, blijkt wel zo. Mijn haar krult van nature en daardoor kan het soms best droog en pluizig zijn. Ik heb al vele dingen geprobeerd om mijn haar te temmen ( ;) ) maar heb nog steeds niet iets gevonden waar ik echt tevreden over ben. (op arganolie na dan) Vandaar dat ik erg benieuwd naar deze lijn ben. Word ook altijd helemaal vrolijk van producten met natuurlijke ingrediënten. Ik hoop dat dit werkt! Liefs

 4. Ik vind mijn krullen mooi! Ze zijn een kader voor mijn gezicht. Het duurde jaren voordat ik mijn krullen accepteerde. Nu ik speciale shampoo en technieken gebruik zit het 2/3 keer goed. Wanneer mijn krullen niet een goede dag hebben raak ik wel weer geïnspireerd door hair tutorials om een updo te maken.

 5. Het lijkt me leuk om zo mijn “slag” (want het zijn niet echt krullen voor mij) eens een boost te geven! Want misschien zet ik ze net iets te weinig in de spotlight :D Deze shampoo lijkt mij leuk om te proberen aangezien het sulfatenvrij is!
  Ines onlangs geplaatst..Last weekMy Profile

 6. Oh deze wil ik proberen! De meeste shampoo voor krullend haar (sterke golven in mijn geval) zijn te droog en hydraterende shampoo maakt mijn haar te zwaar en dan zakken mijn krullen uit. Moeilijk moeilijk en mijn krullen doen lekker hun eigen goesting maar wanneer ze er zin in hebben hou ik van mijn krullen.
  Hanna onlangs geplaatst..Mijn leven zoals het is: juli 2015My Profile

 7. Hoi Zoë,
  Yes, krullen! Ik ben heel blij met de mijne, maar echte good hair days heb ik zelden – te droog, te dof en pluizig, of soms gewoon plat. Misschien kan Aveda voor mij het verschil maken. Ik ben benieuwd!
  Liefs,
  Lien

 8. Dit lijkt me een heel interessant product! Ik heb zelf natuurlijke krullen en heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik heb nog geen shampoo gevonden die echt doet wat hij belooft voor mijn krullende en pluisgevoelige haar en na het wassen pluist het vaak enorm en moet ik er van alles aan doen om het pluisvrij en toonbaar te maken. Ik ben dan ook heel benieuwd naar het effect van deze shampoo van Aveda (het merk ken ik alleen van naam) op mijn droge en pluisgevoelige haar (zowieso té gek dat het voor 97% natuurlijk is) . Ik zou dat dolgraag eens uitproberen!

 9. Die eerste foto ziet er echt prachtig uit. Ik was meteen verkocht door de titel, omdat ik vind dat er veel te weinig -natuurlijke- producten zijn voor krullen. Ikzelf heb echt vaak last van pluis, vooral na het wassen en dat vind ik wel jammer. Bovendien is 15 augustus mijn 20e verjaardag, dit zou echt een heel leuk cadeautje zijn! Liefs :)
  BySilke onlangs geplaatst..Griekenland 2015 | Dag 3: Rusten bij het zwembadMy Profile

 10. Geen sulfaten? Super zeg… Ik ben nu wel heel erg nieuwsgierig geworden naar deze shampoo…. Wat ik van mijn krullen vind?? ha op een badhairday zou ik mijn hele hoofd wel willen kaalscheren, en als het mooi zit ben ik best wel trots op mijn haartjes… Verder vind ik het wel vervelend, de haren die tot mijn oren zijn, die zijn stijl, daarna begint het te krullen.. Soms een resultaat een plat kapsel met een uitpuilende bos hahaha… Achjaaa… je moet toch ergens over kunnen klagen he! :D Maar, ik doe graag mee hoor hihihi
  Groetjes ilsieee

 11. Erg leuke winactie, ik doe graag mee ! Ik heb zelf geen echte krullenbol, maar heb heel veel slag in mijn haar en zeker als het wat vochtiger is krult het hard :) Het pluist helaas meestal wel best hard !

 12. Mijn haren kroezen ongelofelijk hard… Ik heb momenteel echt een product nodig dat mijn haren wat doet glanzen. Erg vervelend om de juiste makeup op te hebben maar met haren rond te lopen die onhandelbaar zijn, niet fijn!

 13. Ik ben heel erg blij dat er eindelijk eens een blogpost is over shampoos voor krullend haar! :) ik volg al enkele jaren verschillende blogs en elk artikel over shampoo klik ik meteen weg omdat mijn haar er verschrikkelijk uitziet als ik het met een ‘gewone’ shampoo was. Ik gebruik al een paar jaar dezelfde shampoo (curly wurly van Lush) maar ik zou graag eens afwisselen, deze van Aveda lijkt mij een goede vervanger.
  Bedankt voor de winactie!

 14. Mijn krullen en ik, het is een haat-liefdes verhouding… Soms vind ik ze de max, zeker omdat het, mits de juiste producten, niet veel werk vereist, gewoon wassen en laten drogen, zalig! Maar soms kunnen ze echt pluizen en lijkt het of er een bom is ontploft in mijn haar :( Deze lijn wil ik dus graag eens uittesten!

 15. Ik doe niet mee met de WIN-actie, maar wel even reageren. Ik heb lange tijd Aveda met veel plezier gebruikt, maar omdat ik bewust gekozen heb om enkel (wereldwijd) dierproefvrije producten te gebruiken, koop ik ze niet meer. Ik baseer me op hun statement; zoals je aangeeft zeggen ze wel “… tenzij de wet dit vereist” waardoor ik toch vermoed dat ze een soort van ‘loophole’ hebben gemaakt om toch te kunnen verkopen in landen zoals China.
  PR mensen kunnen volgens mij beweren dat ze niet in China verkopen, maar dat geeft natuurlijk geen garantie.
  Voor de zekerheid kan je altijd ook eens checken bij Sophie van Naoki, als ik twijfel vraag ik regelmatig advies aan haar.

  Veel succes verder met de win-actie:-)
  Laura onlangs geplaatst..Opgemaakt mei-juni-juliMy Profile

 16. Mijn haar heeft subtiele krullen, en ik ben er zeer tevreden over.
  Mocht ik ooit iets anders willen, kan ik nog steeds mijn haar stijlen, maar voorlopig is dit niet aan de orde.
  Ik ben benieuwd naar het product!

 17. Ik heb zoals de meeste krullenbollen een haat-liefdeverhouding met mijn lokken. Als ze meewerken ziet mijn haar er geweldig glamoureus uit maar op regendagen word ik snel prinses pluis. Gelukkig zijn de bad hairdays fel verminderd nu mijn haar in een lange bob is geknipt. Zo zit het volume beter verdeeld en heb ik geen piramidevormig kapsel met al het gewicht op mijn schouders. Ik zou niet willen ruilen voor sluik haar.

 18. Ik vind mijn krullen best oké de eerste dag na het wassen maar daarna wordt het steeds minder dus doe ik mijn haar gewoon in een dotje ;-).

Geef een reactie

CommentLuv badge