web analytics

WHY WOULD YOU BUY WATER?

Wat zonde dat we onze toilet doorspoelen en onze was draaien met perfect drinkbaar water! Al het water dat bij ons uit de kraan loopt is zorgvuldig en meermaals getest (én goedgekeurd). Leidingwater moet aan meer dan 60 kwaliteitsvereisten voldoen. Waarom zou je dan nog water in flessen kopen? 
 
In flessenwater zit soms meer koolzuurgas en zouten, daardoor kan het dat je dit water lekkerder vindt dan water uit de kraan. Maar dit water is niet per se gezonder dan kraantjeswater. Dus waarom zou je zoveel meer geld uitgeven aan water in een fles?Kraantjeswater kan je wel geen week laten staan. Water is namelijk het ideale milieu voor bacteriën, hoe langer het water stil staat, hoe meer bacteriën erin aanwezig zullen zijn. Water uit flessen is behandeld zodat er minder bacteriën in zitten. Indien het niet geopend is, kan het dus lang bewaard worden. Regelmatig spreekt men in de media over medicijnresten en vrouwelijke hormonen in kraanwater. Deze zouden niet uit het water gefilterd worden en worden dus gedronken door iedereen, ook mannen. Men zegt dat de concentratie van deze resten niet schadelijk zijn voor de mens, maar dit moet nog verder onderzocht worden. 

 
Opgelet! Water dat eerst opgewarmd werd door een boiler o.i.d. is niet meer drinkbaar, aangezien dat proces de samenstelling kan veranderen. Drink daarom altijd koud water.

Gerelateerde Artikelen

review-hd-nyx-foundation-powder-L-DZ8kRo

ANIMAL TESTING, WHY?

Media Kit template

DIY: BLOG MEDIA KIT

eco shoppen gent

ECO SHOPPEN IN GENT

Één reactie op “WHY WOULD YOU BUY WATER?”

Geef een reactie

CommentLuv badge