web analytics

WHAT’S IN MY MAKE-UP BAG: GREECE

Wanneer je dit artikel online komt, zit ik al in het vliegtuig op weg naar Corfu. Een weekje genieten vlak na de examens, dat is wat ik nodig had! Ik vind het zelf altijd leuk om te zien wat mensen allemaal meenemen op reis, dus bij deze: mijn toilettas voor een weekje zon!

/

/

/

what's in my make up bag holiday

/

Verzorgingsproducten:

 • Shampoo: Douce Nature, Fleur De Shampooing. Ideaal want: in vaste vorm en geen conditioner nodig!
 • Toner: Rozenwater: lekker zacht voor mijn huid.
 • Reiniger: e.l.f., Mineral Face Cleanser: In poedervorm dus zal niet uitlopen in mijn toilettas.
 • Dagcrème: Puravita, Hydro Flower Day Cream: Licht, luchtig en toch goed verzorgend.
 • Nachtcrème, after sun & bodylotion: Lush, Dream Cream, multifunctioneel!
 • Tandpasta: Een mini van Parodontax.
 • Zonnecrème: Lavera, Family SPF 15, Bergasol Sun Milk SPF 20 en Louis Widmer All Day SPF 30.
 • Zeep (aka de vaste douchegel): een zelfgemaakt ombré exemplaar met lekker zomerse geur.
 • Monoï De Tahiti lichaamsolie
 • Peeling: Bio Plasis, Facial Peeling.
 • Deodorant: Lush, Aromaco. Nog steeds mijn favoriete deodorant!
 • Tools: Een scheermesje, haarborstel en een tandenborstel. Wegens noodzakelijk.

/

what's in my make up bag holiday

/

Make-up:

 • Foundation: Lavera, Natural Liquid Foundation. Ik weet nog niet of ik ook echt foundation ga dragen op reis, waarschijnlijk niet!
 • BB Cream: Catrice BB Allround Liquid Foundation: zelfde idee als bij de foundation, handig om mee te hebben wegens SPF 30.
 • Mascara: Catrice, All Round Mascara Waterproof
 • Eyeliner: Essence, Waterproof Liquid Eyeliner
 • Blush: Essence, Sun Club Shimmer Powder. Doet ook nog eens dienst als bronzer én highlighter!
 • Zomergeurtje: Monoï De Tahiti, echt één van mijn favoriete zomergeuren!
 • Tools: een pincet, een klein oogschaduw kwastje, een blush kwast (niet op de foto want hij zat ‘in de was’), wattenschijfjes en wattenstaafjes.

/

Nu ik alles zo naast elkaar zie liggen, vind ik het best veel. Sowieso dat ik weer een aantal zaken onaangeroerd in mijn toiletzak laat zitten, maar het is een soort van zekerheid om zo veel mee te nemen.

Wat is het belangrijkste item in jouw toilettas als je op reis gaat?

Gerelateerde Artikelen

ghentmade

GHENTMADE 26/06 2016

i love blogging2

TAG: I LOVE BLOGGING

21 reacties op “WHAT’S IN MY MAKE-UP BAG: GREECE”

 1. Valt wel mee toch? Het punt is ook een beetje….of je nu drie weken of een week weggaat, qua verzorging neem je toch altijd wel ongeveer hetzelfde mee (die tandenborstel/pasta, reinigers, deo en doucheproducten kun je bijvoorbeeld moeilijk thuis laten). Enne…dat pincet is trouwens echt geweldig. Waar heb je die gekocht? Veel plezier op vakantie :)
  Claudia onlangs geplaatst..Vintagefinds #4 TelefoonhoekjeMy Profile

  1. Klopt, het is een beetje de basis he :) Ik ben net terug en heb geen enkele keer de BB cream of foundation gebruikt, dus die had ik niet hoeven mee te nemen! Dat pincet komt van de Action, hij is leuk he? :)

Geef een reactie

CommentLuv badge