web analytics

WELEDA GLOBAL GARDEN VOTE!

Aan winacties doe ik niet vaak mee, maar nu kwam ik er eentje tegen waar ik met alle plezier jullie hulp voor inroep! Weleda organiseert ‘Global Garden’ waarbij je je kandidaat stelt om 3 maanden lang de Weledawereld te ontdekken. Echt iets voor mij toch?!

Weleda global garden

Van zodra ik het bericht voorbij zag komen, schreef ik me in. Lang moest ik er niet over nadenken! Weleda is namelijk één van mijn favoriete merken, reizen doe ik heel erg graag en nieuwe dingen ontdekken nog veel liever. Ik ben benieuwd om meer te weten komen over het productieproces en de ingrediënten van Weleda. Uit elk land wordt de persoon met het meeste stemmen gekozen om een weekje in Duitsland te tonen wat hij/zij kan met pen en beeld. Stemmen verzamelen is dus de boodschap!

weleda global garden

Momenteel doen er slechts 6 personen uit België mee, wat de kans iets groter maakt om bij de geselecteerden te zijn. Stemmen jullie voor mij? Klik op deze link (https://www.weledaglobalgarden.com/bel-nl/candidate/1629), vul je e-mail adres in en bevestig je stem door op de link die je via e-mail krijgt te klikken.

Wie niet waagt, niet wint! Heel erg bedankt!

(PS: ik schreef laatst een artikeltje op Sociii.nl over mijn favoriete duurzame verzorgingsmerken. Je kan het hier lezen!)

Gerelateerde Artikelen

i love sleep tag

TAG: I LOVE SLEEP!

zolea 5 jaar

ZOLEA 5 JAAR!

life right now

LIFE RIGHT NOW #2

4 reacties op “WELEDA GLOBAL GARDEN VOTE!”

Geef een reactie

CommentLuv badge