web analytics

ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK

Roze is nu niet meteen mijn kleur, ik vind het vaak te meisjesachtig en Barbie. Toch heb ik een roze Brita kan, roze wijnglazen, roze bloempotten en een roze deken … ? Vandaag een roze thema, want on wednesdays we wear pink.

on wednesdays we wear pink

The Body Shop houdt duidelijk wel van roze. De Shimmer Cubes bestaan nu ook in een mooie roze versie. De kleuren verschillen jammer genoeg maar weinig van elkaar. Leuk voor een subtiele look, maar wat mij betreft geen voltreffen.

the body shop shimmer cubes pink

the body shop shimmer cubes pink

De bijpassende roze, shimmery lipgloss vind ik wel erg leuk! Hij plakt namelijk niet zo heel erg en het effect is best leuk (en wat ruikt hij lekker zoet). Onder de lipgloss draag ik Natural Beauty van Essence, my lips but better (plus shimmery gloss). I like!

the body shop lip gloss roze pink

Als nachtserum gebruik ik het Vitamin E Overnight Serum-In-Oil, een weldaad voor mijn huid. Ik had niet verwacht dat ik dit serum zo fijn zou vinden. De geur doet me denken aan babylotion, lekker zacht en zoet. Hier schrijf ik snel een review over!

Om de roze look compleet te maken gebruik ik een blush van Avril uit een oude Deauty Box. Mijn haar kleur ik snel roze met de Hair Chalk. Het effect is echt leuk! Enige minpunt vind ik dat je haar er zo droog uit ziet, maar dat valt niet te vermijden.

the body shop hair chalk

Klaar voor de lente! En jij? Hou jij van roze?

22 reacties op “ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK”

  1. Ik hou normaal ook niet zo van roze, maar voor make-up vind ik het vaak wel mooi, het geeft je gelijk een lieve uitstraling :) Voor snoepjes/bloemen e.d. voor foto’s bijvoorbeeld vind ik het ook wel leuk :)

Geef een reactie

CommentLuv badge