web analytics

5 DIY’S VOOR DE HERFST

Ik heb inmiddels al veel, heel veel DIY’s online staan en nu je je toch weer binnen zit te vervelen (ahum, speak for yourself!), is dit het ideale moment om je innerlijke knutselaar los te laten. Deze DIY’s zijn erg eenvoudig en ideaal voor de herfst!

diy hand warmers

DIY Lippenbalsem

diy lippenbalsem lip balm

Uiteraard krijgen je lippen heel wat te verduren deze periode: koude lucht, regen, verwarming, wind, … Om ze te beschermen en verzorgen kan je deze lippenbalsems (of de gekleurde versie) maken. De voedende ingrediënten doen heel wat meer voor je lippen dan de standaard Labello!

DIY Soy Wax Melts & Soy Wax Geurkaarsen

diy soy wax melts candles

Voor mij staan herfst en winter gelijk aan kaarsjes. Nog leuker is om je eigen geurkaarsen te maken! Wissel je liever snel van geur, dan zijn soy wax melts misschien meer iets voor jou. Beide DIY’s zijn enorm eenvoudig: smelt de was, giet er een geurolie in, giet in een mal en laat opstijven.

DIY Handenwarmers

diy handenwarmers hand warmers

Tijdens deze overgangsperiode van 18 graden naar 10 heb ik het standaard koud. Handwarmers zijn vooral handig tijdens herfstige wandelingen. Je kan ze uiteraard ook in je schoenen stoppen of een groot kussen maken voor ’s avonds in bed.

DIY Body Butter

diy body butter whipped

Om ook je lichaam te verzorgen, zit je helemaal goed met je zelfgemaakte body butter. Ik maak deze nu al jaren en het is nog steeds mijn favoriete zelfgemaakte verzorgingsproduct. Hiermee kan je niet misgaan!

Time to get to work!

Gerelateerde Artikelen

WINNAAR GIVEAWAY OLEA

diy tub tea bath salts

DIY SUNDAY! LUSH DUPES

8 reacties op “5 DIY’S VOOR DE HERFST”

Geef een reactie

CommentLuv badge