web analytics

(VIDEO)REVIEW: LUSH PASEN 2015

De paascollectie van Lush ligt al weer even in de winkels. Nog geen tijd gehad om te gaan snuffelen? Dan neem ik je mee voor een videoreview zodat je de producten in actie kan zien! Hoppity Poppity, Golden Egg, Pot O’Gold, … ze komen allemaal voorbij.

review lush easter pasen 2015

Hoppity Poppity €3,95:

review lush easter pasen hoppity poppity

Hoppity Poppity is een schattige bruisbal die lekker kruidig ruikt (met viooltjes en lavendel). Dit konijn bruist ontzettend snel op en ook de geur en kleur zijn na een tijdje volledig verdwenen. Voor mij was dit de teleurstelling van de collectie.

Golden Egg €5,95:

review lush easter pasen golden egg

Golden Egg was ook vorig jaar present en ik ben blij dat hij er opnieuw bij is. Dit gouden ei geeft enorm veel glitters, een geelgouden kleur en de lekkere geur van Honey I Washed The Kids aan je badwater. Het is een bruisbal en bathmelt in één, dus ook goed voor je velletje. Mijn favoriet!

Bunch Of Carrots €9,95:

review lush pasen easter bunch of carrots

Ook Bunch Of Carrots kennen we van vorig jaar. Dit product geeft het beste waar voor je geld, want je kan de worteltjes zo’n 6 keer gebruiken! Bunch Of Carrots heeft een heerlijke, zoete en fruitige geur (het doet me inderdaad aan worteltjes denken, snoepwortels dan wel). De bubbels verdwijnen vrij snel, maar ik vind dit echt een fijn product.

Somewhere Over The Rainbow Soap €6,5/100 gram:

review lush pasen easter somewhere over the rainbow soap

Dit kleurige zeepje is nieuw bij Lush. De geur zou een mix zijn van rozen, neroli en mandarijn, maar ik weet niet goed wat ik er van moet denken. Het is wel een vrolijke en opwekkende geur, wat het een ideaal ochtendzeepje maakt! Somewhere Over The Rainbow wordt van een grote regenboogzeep gesneden.

Pot O’Gold Shower Jelly €5,95/100 gram:

review lush pasen easter pot o'gold

Als laatste mocht ik nog Pot O’Gold testen, de shower jelly uit de paascollectie. In de pot ziet het er uit als vloeibaar goud, maar eigenlijk is het een leuk flubberig ding! Deze jelly schuimt erg goed, maar de geur is minder mijn ding. Het is een vrij zware geur die me wat aan een soort alcoholdrank doet denken. Ga zeker eens ruiken in de winkel, want velen zijn er wel erg positief over!

Naast bovenstaande producten zitten deze toppers ook in de paascollectie:

  • Fluffy Egg Bath Bomb
  • Immaculate Eggception geel of roze
  • Carrot Soap (mijn favoriet vorig jaar!)
  • En natuurlijk nog een hele hoop cadeautjes

Ben jij al eens gaan piepen in de winkel? De paascollectie is reeds verkrijgbaar en er geldt: zo lang de voorraad strekt!

Gerelateerde Artikelen

essential care review

REVIEW: ESSENTIAL CARE

verpakkingsloze-verzorging-producten-naked

I LIKE MY PRODUCTS NAKED!

11 reacties op “(VIDEO)REVIEW: LUSH PASEN 2015”

  1. Die Pot O’Gold ziet er zo grappig uit! Ik hou echt van jelly dingetjes haha. Ben bang dat als ik deze aanschaf ik alleen nog maar langer onder de douche sta. ;-) Leuk dat je er een filmpje bij hebt gedaan! Dan krijg ik echt een veel beter beeld van het product.

Geef een reactie

CommentLuv badge