web analytics

(VIDEO) REVIEW: LUSH VALENTIJN 2015

Oh Valentijn, de feestdag waar ik het minst mee heb…, maar zo’n warm en zoet bubbelbad kan ik altijd wel smaken! Vandaag review ik 6 producten uit de Valentijnscollectie van Lush, vanaf vandaag in de winkels!

review lush valentijn 2015

Video review (http://youtu.be/w01g6_DzDZg):

 • LUSH UNICORN BUBBLE BAR – € 5,25
 • LUSH FLOATING FLOWER BATH BOMB – € 5,50
 • LUSH HEART THROB BUBBLEROON – € 5,95

THE KISS LIP SCRUB – € 9,95

review lush the kiss lip scrub valentijn 2015

review lush the kiss lip scrub valentijn 2015

De Lip Scrubs van Lush vind ik altijd nogal overpriced, maar ze zien er wel ongelofelijk leuk uit! Deze zoete The Kiss bevat zeezout, suiker, eetbare hartjes en heel veel zoetig roze. Een beetje op je vinger aanbrengen, over je lippen scrubben en aflikken, njam! Hij doet zijn werk heel goed en is best zuinig in gebruik, maar naar mijn mening nog altijd geen 10 euro waard.

PRINCE CHARMING SHOWER GEL – € 7,95/100 g

review lush prince charming valentijn 2015

Prince Charming zat ook vorig jaar in de valentijnscollectie. Deze zoete shower gel ruikt naar granaatappel en marshmallow, een frisse maar zoete geur. Prince Charming schuimt prima en is minder uitdrogend dan de Cupid’s Love zeep. De geur blijft nog even ruikbaar op je huid. Erg verzorgend is deze douchegel niet, maar dat verwachtte ik dan ook niet.

CUPID’S LOVE SOAP – € 6,50

review lush cupid's love soap

Verse vijgen en passievrucht, de hoofdbestanddelen van deze zeep! Zoals alle zepen van Lush, ruikt ook deze lekker sterk (en zoet) en blijft de geur op je huid hangen. Erg verzorgend is hij niet, maar als je je huid nadien een beetje hydrateerd, is dit een prima zeepje. Ook dit jaar is dit mijn minst favoriete product uit de collectie.

Nog in de collectie:

 • The Kiss Lip Gloss (€9,95)
 • Love Locket Bath Bomb (€10,75)
 • Lonely Heart Bubble Bar (€5,5)
 • Een hele hoop cadeaus!

De valentijnsproducten van Lush zijn sinds vandaag verkrijgbaar in de winkels en online. Welk van deze producten belandt in jouw winkelmandje?

Gerelateerde Artikelen

review alteya rose water

REVIEW ALTEYA ORGANICS

12 reacties op “(VIDEO) REVIEW: LUSH VALENTIJN 2015”

 1. Oh zucht, kwijl, zucht, nog meer kwijlen, zucht, verdrinken in het kwijl. De badproducten doen mijn hartje sneller kloppen. Wij hebben geen bad meer, maar ik zou haast een hotelkamer huren met een bad, zodat ik de items daarvoor kan kopen. :”) De douchegel lijkt mij goddelijk, ik heb de geur nog niet geroken, ook vorig jaar niet, maar marshmallow? En granaatappel? Nom!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst..VIDEO: GET READY WITH ME FOR NEW YEARS DAY!My Profile

 2. Ik kijk altijd uit naar de speciale Lush collecties! Ik vindhet bijna jammer dat uk geen bad heb om de bruisballen eens te testen. De lipscrub is inderdaad erg duur! Begrijp niet zo waarom. Jammer, maar ja. Gelukkig is het makkelijk omdit zrlf te maken. Heb je DIY al bekeken;-)
  Laura onlangs geplaatst..Video: MAC addict tagMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge