web analytics

VERHUISUPDATE #2 MOVING DAY

EINDELIJK zijn we eind april, dat wil zeggen: tijd om te verhuizen! De sleutel heeft mijn vriend al sinds dinsdag, maar helaas bevinden we ons een 40 km uit elkaar en kan ik voorlopig nog niet binnen in onze nieuwe woonst. Dit weekend verhuizen we, dus ik vond het wel weer tijd voor een update!

DIY Upcycled gin bottle monkey47

Door de combinatie stage, school en werk, heb ik nog niet zo denderend veel tijd gehad om mijn gehele inboedel in te pakken. Toch staan er al een groot aantal dozen en meubeltjes in de garage te wachten op hun nieuwe thuis. Vandaag (zaterdag) pak ik de rest van mijn spullen in. Vooral aan mijn kleren moet ik nog beginnen! Helaas moet ik deze ochtend ook nog naar de les. De combinatie begint ondertussen een beetje door te wegen, maar ik ben voorbije de helft van mijn stage, dus nog even doorzetten.

Zondag pak ik de laatste spullen hier thuis in en rijden we voor de eerste keer met een aantal spullen naar Gent. Ik wil vooral de breekbare spullen meenemen en ook mijn planten, want ik vrees dat die de rit in een verhuiswagen niet overleven. Ik heb ongeveer 30 plantjes, mijn autootje zal dus lekker vol zitten.

(Sneak peek van de achterkant van ons huisje!)

Maandag is een feestdag in België en dan verhuizen we pas echt! We hebben een camionette gehuurd via Cambio (autodelen) en moeten dan wat heen en weer rijden. We starten bij mijn vriend, die hopelijk maar één keer het busje kan vullen met zijn spullen en rijden dan heen en weer tussen Lokeren en Gent.

Ik kijk er erg naar uit om eindelijk al mijn spullen te verhuizen. Het lijkt wel alsof de laatste dagen nog 3 keer zo lang duren! Het wordt dus een erg druk weekend, maar ik kan niet wachten om alles in te delen en in te richten. We moeten ook nog verf kopen en de kamers verven, maar dat zijn zorgen voor later.

Hoe ervaarde jij het uit huis gaan?

Gerelateerde Artikelen

zolea.be webshop

ZOLEA.BE WEBSHOP

dagen zonder vlees

40 DAGEN ZONDER VLEES

13 reacties op “VERHUISUPDATE #2 MOVING DAY”

 1. Ik had jarenlang vanalles van thuis naar mijn kot gesleept en dan telkens van kot naar kot en tenslotte naar een huis in Gent verhuisd. We hadden geen camionette nodig, maar wel een paar keer met de auto heen en weer gereden (onze katten hebben we zelfs met onze fiets verhuisd :o). In het begin waren al ons meubels extreem cheape dingen uit de Ikea en daar beginnen we nu (heel) langzaam verandering in te brengen. Ergens zou ik dat wel tof vinden om eens helemaal opnieuw te beginnen. Inrichten vanaf nul lijkt mij heel leuk. :D Veel succes alleszins met de verhuis! (en ik denk dat wij een beetje buurtgenoten zijn nu?)
  Eline onlangs geplaatst..Bathroom dreamsMy Profile

 2. Succes en courage! :)

  Toen ik uit huis ging, had ik echt heel weinig. 10 (kleine) kartonnen dozen met vooral kleren. Al de rest heb ik verzameld toen ik al alleen woonde. Gelukkig had mijn huisgenote toen wel al wat servies, potten en pannen van op kot. Ik heb veel gekregen van familie en vrienden, dingen die zij dubbel hadden of niet meer nodig. Veel kringloop gedaan, gecombineerd met Ikea en design uit de solden. :) Good times.

  Dat is nu zo’n acht jaar geleden en sommige dingen zijn toe aan vervanging. Oeps!

 3. Wat spannend om te gaan verhuizen. En wat een mega klus is dat ook altijd he? Heel veel succes met verhuizen en heel veel verhuisplezier gewenst natuurlijk. Ik ben in eerste instantie op kamers (in België ook wel op kot) gegaan. Dat vond ik heel erg leuk. Vooral dat zelf inrichten vond ik heel erg fijn. Toch heb ik wel gemerkt dat dat heel anders is dan een appartement voor jezelf. Mijn vriend en ik zijn nu langzaam wel toe aan een koopwoning maar we willen beide in een andere plaats wonen. Dat wordt dus nog eventjes lastig.
  Sara | MevrouwMiauw onlangs geplaatst..Ivories tand-polijst en bleekpoeder | WinactieMy Profile

 4. Doordat zowel ’t vriendje als ik eerst op kot zaten, hadden wij in ’t begin alles dubbel :D maar ons appartement stond in ’t begin echt super leeg. We hadden nog geen zetel, deftige eettafel… Nu gaat de verhuis heel wat anders zijn met al onze grote spullen. Wij verhuizen over een week ook, zo spannend! Geniet er van ;)
  Jessi onlangs geplaatst..Mijn afval na Dagen Zonder VleesMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge