web analytics

VERHUISUPDATE #1 WE’VE GOT THE HOUSE!

Wie me op Instagram volgt, kon het vorig weekend al lezen: in mei verhuizen we eindelijk naar een leuk huisje in Gent! Huisje? Ja echt! We vonden voor een goede prijs een leuk huurhuisje in de buurt van Gent Sint-Pieters. En dat terwijl we eigenlijk op zoek waren naar een appartement. Bij deze begin ik dan ook aan de Verhuisupdate-artikelen, want het komt er snel aan!

img_0131

Het huis waar we in mei intrekken, heeft drie slaapkamers. Veel te veel voor twee mensen natuurlijk, maar wel heel erg fijn! Eén van de kamers wordt de slaapkamer. Die kamer willen we graag rustig houden, met een bed, leuke lamp, nachtkastjes en een rek voor boeken. Van de overige twee kamers maken we een bureau met twee werkplekjes en een dressing met ruimte om de was te drogen. Op de bovenverdieping hebben we dan ook nog een vernieuwde badkamer.

Beneden is er een ruime woonruimte en een keuken. Die keuken is vrij ouderwets, maar aangezien het een huurhuis is – en dus tijdelijk – vinden we dat allemaal wel oké. Het huis heeft ook een kleine garage (waar géén auto in past behalve een Smart, haha) en een leuke tuin. Een grasmachine zullen we dus ook moeten aanschaffen!

(bron)

Ik heb wel al eerder op kot (kamers) gezeten, maar woonde voor de rest gewoon nog thuis. Veel te lang natuurlijk, want ik heb best lang gestudeerd. Aangezien ik nog thuis woonde, heb ik nu plots een hele hoop spullen nodig. De komende weken trekken we van kringwinkel naar kringwinkel en hou ik ook Kapaza en Tweedehands.be goed in de gaten. Ik wil de inrichting duurzaam én betaalbaar houden, dus ben ik op zoek naar ecologische meubelmerken andere interieurwinkels of -merken die aandacht hebben voor het milieu. Natuurlijk zal ook de Ikea wat bezoekjes krijgen.

(bron)

Ik hoop dat ik met dit artikel de hele zaak niet jinx, want zondag tekenen we het huurcontract pas. Ken jij leuke sites of merken met meubels en interieur die ik zeker in de gaten moet houden? Shoot!

Gerelateerde Artikelen

renovatie verbouwen duurzaam

VERBOUWEN #3 VERTRAGING NR1

DIY garden make-over terrace

MINI GARDEN MAKE-OVER

12 reacties op “VERHUISUPDATE #1 WE’VE GOT THE HOUSE!”

  1. Interieur is echt mijn ding. Ben wel meer van het scandinavische dus sites als Nordicliving en vtwonen, de bijenkorf zijn mijn favoriet. Kijk zeker is naar de Unix banken van Leenbakker! Of The Sofa Company. Lux in Gent heeft zot coole lampen. Zag een hanglamp waar je plantjes in kon doen en moest aan jou denken :p
    Hanna onlangs geplaatst..Vlog Boedapest | videoMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge