web analytics

UITNODIGING GHENTMADE

Bij deze zijn jullie allemaal officieel uitgenodigd op Ghentmade! Een gezellig marktje met enkel interessante deelnemers, waaronder ik zelf. Marcelien organiseert Ghentmade en schrijft er dit over op haar blog:

We willen van ‘Ghentmade’ een gezellig marktje maken met allemaal zelfgemaakte spullen. Je zal er leuke en originele cadeautjes vinden voor de feestdagen. En er zullen ook overheerlijke taartjes, zelfgemaakte muffins en nog meer lekkers zijn. 

Een woordje uitleg over de deelnemers:

✼ Zoë van Olea maakt zelf natuurlijke schoonheidsproducten. Wil je zelf aan de slag of wil je meer weten over cosmetica-ingrediënten? Neem dan eens een kijkje op haar blog. 

✼ Mooie juwelen en schattige kinderkleertjes vind je bij Bayou

✼ Poitou Biezoe verkoopt romantische juweeltjes. 

✼ La Belle Barbe: Lien maakt handgemaakte kraagjes en accessoires. Ze maakt prachtige foto’s van alledaagse en bijzondere dingen, die ze deelt op haar blog . 

✼ Mooie decoratiespullen, étagères en juweeltjes vind je bij La Maison Du Papillon

✼ Boris Bekaert stelt zijn artistieke tekeningen te koop. 

✼ Mary Lou zal er ook zijn met juweeltjes, nieuwe ‘lovely’ tassen en vintage kleren.

 

Allemaal heel erg welkom op ons marktje! We kijken er enorm naar uit!

 

ghentmade

/

Het zal een klein maar gezellig marktje worden waar je lekker door diverse spulletjes kan snuisteren. Zin om eens langs te komen? Hier vind je meer informatie.

/

Gerelateerde Artikelen

eco shoppen gent

ECO SHOPPEN IN GENT

nanoparticles_2

WHAT ARE NANO PARTICLES?

lip-balm3

HOE VERZORG JE JE LIPPEN?

15 reacties op “UITNODIGING GHENTMADE”

   1. Ik denk dat het komt omdat het evenement niet meer op openbaar aangegeven staat.
    Op het evenement staat eigenlijk dezelfde informatie maar Karen en ik hebben beslist om het niet op openbaar te zetten om eventueel te vermijden dat het tè groot zou worden en ons zaaltje is vrij klein :) het is een beetje zoeken hoe we dat moeten aanpakken die eerste editie ;). Maar dat wil niet zeggen dat je niet erg welkom bent! Het gaat door op 21 november van 20 tot 23 uur in cafè Jan Van Gent. Groetjes!
    Marcelien onlangs geplaatst..Weekend.My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge