web analytics

TOP 10 PRODUCTS IN 2016

2016 is al een tijdje achter de rug, maar ik heb jullie nog niet getoond wat mijn favoriete producten waren in het voorbije jaar. Ik leerde namelijk een groot aantal nieuwe merken en producten kennen en een paar hebben hun plekje in mijn badkamer zeker en vast veroverd. Een paar kocht ik opnieuw, een aantal gaan nog steeds mee omdat ze zo zuinig is. Ik stel jullie voor: mijn 10 favoriete producten van 2016!

Top 10 products 2016 favorites natural beauty

Gezichtscrème: Natural Self All Night Starlight:

Deze gezichtscrème van Natural Self gaat al maanden mee, wordt dagelijks gebruikt en is nog steeds niet op. Hij is niet alleen zuinig in gebruik, maar ook helemaal natuurlijk en hij helpt mijn huid gehydrateerd en kalm te houden. Een echte lifesaver! Ik gebruik hem zowel als dag- als nachtcrème.

Exfoliant: Paula’s Choice Redness Relief 1%BHA Lotion:

Wie graag een exfoliant gebruikt, weet dat Paula’s Choice hier het ruimste aanbod in heeft. Deze lotion helpt onzuiverheden bestrijden en zorgt er voor dat mijn huid er opnieuw stralend uit ziet. Ik merk het meteen wanneer ik deze een dag niet gebruikt heb!

Gezichtsolie: Beauty Kitchen Abyssinian Aroma Facial Concentrate:

Wanneer mijn huid droog is, gebruik ik ’s nachts een voedende gezichtsolie. Deze van Beauty Kitchen is dan favoriet. De heerlijke ingrediënten en lichte textuur zorgen voor een heerlijk zachte huid.

Face wash: Paula’s Choice Earth Sourced Cleansing Gel:

De Earth Sourced lijn van Paula’s Choice bevat lekker veel natuurlijke ingrediënten. Deze schuimende reinigingsgel is mild voor je gezicht, maar zorgt wel voor een lekker schoon velletje. Ik was nooit zo’n fan van schuimende gezichtsreinigers, maar betrap mezelf er op dat ik steeds teruggrijp naar deze!

Top 10 products 2016 favorites natural beauty

Gezichtsreiniger: Beauty Garden Le Démaquillant Bio A La Chamomille:

Om hardnekkige make-up te verwijderen, gebruik ik liefst een product op basis van olie. Dat werkt erg goed bij waterproof oogmake-up. Ook hier heb ik een favoriet gevonden: Beauty Gardens Le Démaquillant. Ruikt heerlijk en is lekker zacht!

Toner: Cîme Rosée de Roses:

Om de laatste restjes remover en make-up weg te krijgen, of gewoon om mijn huid te verfrissen, gebruik ik Rosée de Roses van Cîme. Ook hier 100% natuurlijk, Belgisch en erg doeltreffend.

Shampoo: Pachamamaï Glamourous:

Shampoo gebruik ik graag in vaste vorm: handig voor onderweg, zuinig in gebruik en minstens even goed als vloeibare shampoo. Die van Pachamamaï heeft me erg verrast en wordt nu ook door mijn vriend gebruikt omdat hij zo fijn is.

Top 10 products 2016 favorites natural beauty

Conditioner: Dr. Organic Virgin Olive Oil:

Mijn lokken verzorgen doe ik het liefst met Dr. Organic. De shampoos van dit merk vind ik niet zo geweldig, maar de Olive Oil Conditioner des te meer! Wanneer deze op is, koop ik de Argan Oil versie.

Douchegel: Rainpharma Skin Wash:

Wat douchegel betreft, ben ik dol op Rainpharma. Hun After Oil vond ik al geweldig, en deze Skin Wash nog meer! Een milde reiniging, zacht gevoel en héérlijke geur!

Zonnebescherming: Rituals Sun Protection Lotion:

2016 was best een zonnig jaar, dus heb ik lekker veel zonneproducten kunnen uitproberen en opmaken. Rituals was één van de favorieten (hoewel niet geheel natuurlijk). Lovea’s zonneolie is toch nog net iets fijner (maar ken ik al langer dan 2016, dus telt hier niet).

Herken je hier een aantal favorieten in of zijn jouw lievelingsproducten toch van een heel andere orde?

Gerelateerde Artikelen

june favorites 2015

JUNE FAVORITES 2015

december favorites

DECEMBER FAVORITES

5 reacties op “TOP 10 PRODUCTS IN 2016”

  1. De argan oil haarproducten van Dr. Organic ruiken HEEL sterk naar patchouli, ’t is maar dat je het weet. Qua verzorging deden ze goed, maar die geur is voor mij echt een big no no :p

Geef een reactie

CommentLuv badge