web analytics

THE SMELL OF CHRISTMAS

Hoewel ik een echt zomerkind ben, kan ik heel erg genieten van de kerstsfeer en kijk ik altijd enorm uit naar de feestdagen. Vandaag heb ik een beetje kerstinspiratie verzameld voor dit artikel. Mijn favoriete geuren, eten en knutsels!

smells like christmas

(bron foto)

De geur van kerstmis: kaneel (zeker!), vanille, dennenboom, cranberry en sinaasappel. Die allemaal samen in een kom water op het vuur zorgen voor een heerlijke geur in huis. Meer over The Smell of Christmas vind je hier.

(bron foto)

Een drie uur durende kerstplaylist nodig? Ja duhh! Deze van Marlous is geweldig en ik heb hem de voorbije dagen al meermaals afgespeeld. Woeps!

Leuke, subtiele decoratie voor in huis maak je toch gewoon zelf? Deze DIY vind ik heel leuk. In plaats van stokjes, kan je ook rietjes gebruiken.

Heb je zin om het deze kerst wat milieuvriendelijker aan te pakken? Zet dan eens geen kalkoen op het menu! Ik weet dat kerst voor veel vegetariërs de uitzondering is, om de ‘sfeer niet te verpesten’. Dat begrijp ik helemaal! Ik maak dit jaar het voorgerecht en daar zal alleszins geen vlees aan te pas komen. Meer vegetarische recepten vind je hier.

Nog een kleine twee weken en het is zo ver! Veel plezier met de voorbereidingen en geniet van de kerstsfeer!

Gerelateerde Artikelen

may favorites

MAY FAVORITES 2013

November favorites

NOVEMBER FAVORITES

4 reacties op “THE SMELL OF CHRISTMAS”

Geef een reactie

CommentLuv badge