web analytics

THE NATURAL GUIDE TO LONG LASHES

Willen we niet allemaal mooie lange wimpers? Verschillende merken spelen daar goed op in en zo zijn wimperserums als Revitalash en Kruidvat eigen merk erg populair. Ook op een natuurlijke manier kan je er voor zorgen dat je wimpers lang en sterk worden, vandaag vertel ik je hoe.

natural guide long lashes

Make-up verwijderen met olie

Eén van de meest essentiële zaken voor wie langere wimpers wil, is voorkomen dat je wimpers afbreken. Hoofdreden van brekende wimpers is het ‘vergeten’ verwijderen van die dikke laag mascara. Wanneer je slaapt lig je namelijk met je hoofd op een kussen. Je wimpers krijgen heel wat te verduren tijdens de nacht en breken zo gemakkelijk af. Door je oogmake-up op een milde manier te verwijderen, kan je heel wat wimperleed voorkomen. Een natuurlijke olie is nog steeds de beste oogmake-up remover. Ik doe een paar druppels op mijn vingers en breng de olie zo met ronddraaiende bewegingen op mijn ogen en wimpers aan. Even laten inwerken en verwijderen met een doekje dat je even onder de kraan houdt. Nadien een toner om de laatste olierestjes te verwijderen en mijn huid is weer schoon en fris.

Castorolie

Wist je dat castorolie (of wonderolie) bekend staat om zijn vermogen de haargroei te stimuleren? Ideaal dus voor je wimpers. De olie verzorgt, versterkt en laat groeien. Ik schreef er enkele jaren geleden al eens over en was toen niet zo gek tevreden over het resultaat, maar mijn wimpers bleven nadien wel langer doorgroeien. Voor je je geld spendeert aan dure wimperserums, kan je eerst dit natuurlijk alternatief uitproberen.

Verzorgende mascara en eyeliner

Door over te stappen op natuurlijke mascara en verzorgende eyeliner, geef je jouw wimpers alle kansen om goed te groeien. Neem zeker eens een kijkje bij Les Couleurs De Noir, Benecos, Dr. Hauschka of Lush.

Hoe zorg jij er voor dat je jouw wimpers de beste verzorging geeft?

Gerelateerde Artikelen

the body shop enrich not exploit

THE BODY SHOP MANIFESTO

2 reacties op “THE NATURAL GUIDE TO LONG LASHES”

  1. I would never have thought to use castor oil, I will definitely give it a try! Your blog is beautiful, I love the design – so sorry my comment is in English haha!

    Would you like to follow each other on Bloglovin’ by any chance? My page is here :D xx

    elizabeth ♡ ”Ice Cream” whispers Clara

Geef een reactie

CommentLuv badge