web analytics

THE DAILY ROUTINE

Als blogger krijg ik vaak de mogelijkheid om nieuwe producten uit te proberen. Toch probeer ik mijn dagelijkse routine zo eenvoudig mogelijk te houden. Mijn huid is een stuk rustiger wanneer ik een langere tijd dezelfde producten gebruik dan wanneer ik elke week verander. Vandaag toon ik je welke producten het nu al maanden uithouden en tot mijn echte dagelijkse gezichtsroutine behoren.

the daily routine

Morning:

’s Morgens neem ik een douche of reinig ik mijn huid met het Eau Micellaire van Cattier-Paris. Nadien gebruik ik Elixir Végétal, van hetzelfde merk. Deze dagcrème past perfect bij mijn gemengde huid en ik gebruik hem al lange tijd erg graag. Wat make-up betreft ben ik al jaren fan van dezelfde producten: All Round Waterproof Mascara en All Round Foundation van Cattrice en de Waterproof Eyeliner van Essence. Het BoHo wenkbrauwpotlood gebruik ik nu ook al een aantal maanden en zal zeker opnieuw gekocht worden.

the daily routine

Evening:

’s Avonds neem ik rustig de tijd om al die make-up weer te verwijderen. Dat doe ik met de Oil Cleansing Method (meer uitleg vind je hier en hier). Sinds een aantal weken gebruik ik daarvoor de Silk-Touch Cleanser van Odylique. Ook nu gebruik ik Eau Micellaire om de laatste restjes vuil te verwijderen. Als laatste smeer ik nog een pompje 2%BHA Gel van Paula’s Choice op mijn toet. Klaar voor bed!

Is jouw dagelijkse gezichtsroutine uitgebreider of net niet?

Gerelateerde Artikelen

red-hands-woman-creative-large

LIFE RIGHT NOW

merry x-mas zolea

MERRY X-MAS!

5 reacties op “THE DAILY ROUTINE”

    1. Ik heb enkel ervaring met de BHA 2% Gel! Daar ben ik erg tevreden over :) Het is heus geen wondermiddel, maar ik merk wel dat het echt een positief effect heeft op mijn huid

Geef een reactie

CommentLuv badge