web analytics

THE BIG YOU 3

Mijn allereerste persevenement was meteen een klepper van formaat! In december ontving ik een mailtje waar ik erg blij van werd: UPR nodigde me uit voor The Big You, een evenement dat 2 keer per jaar plaats vindt en waar enkele prachtige merken vertegenwoordigd worden. Het is ondertussen de derde editie en daar was ik bij.

Gisteren was het dan zo ver. De lieve An-Sofie bood ons een lift aan en in no time stonden we voor het Felix Pakhuis in Antwerpen. Zien wat ik daar allemaal beleefde? There’s much, much more after the jump!

/

the big you 3

/

/

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door de dames van Unlimited PR. Elke blogger kreeg een persoonlijke badge met blognaam en we schreven ons meteen in voor een workshop bij M.A.C. Ik schreef nog nooit eerder over M.A.C. omdat ik een newbie ben op dat gebied (don’t hate me!) en omdat ik het niet bij mijn blog vind passen. Gelukkig werd alles stap voor stap uitgelegd. We gingen voor metallic eyes, the perfect brow en een opvallende lipstick.

/

the big you 3

/

the big you 3

/

Bij Weleda kregen we een deugddoende handmassage. De producten ruiken allemaal echt heel lekker en natuurlijk. De dame van Weleda vertelde ons meer over de nieuwe anti-cellulitis producten met berkenextract. Ze ruiken alleszins heerlijk fris. Binnenkort review ik de Berken Douchepeeling en Massageolie. Mijn huid is trouwens ook erg fan van de Cold Cream! Perfect om die droge plekjes snel te doen verdwijnen.

/

the big you 3

/

the big you 3

/

Swarovski heeft een prachtige lente-collectie (<3 voor de flamingo’s). Soms iets te veel bling voor mijn simpele zieltje, maar wel echt allemaal even mooi! We konden foto’s maken in een photoboot. De ene is al wat beter gelukt dan de andere … Niet lachen! (Ik ben in het midden bekken aan het trekken)

/

the big you 3

/

the big you 3

/

De Spring Cherry collectie van L’Occitane doet mijn beauty-hartje sneller slaan. Alles ruikt zo lekker zonnig! L’Occitane komt binnenkort (nu ja, in april) met 4 nieuwe geuren op de markt. Ook daar hoor je snel meer over. Ik ben vooral benieuwd naar de geur met jasmijn en bergamot, maar ook Vanille-Narcis lijkt me heerlijk.

/

the big you 3

/

the big you 3

/

Bij SodaStream mochten we een lekker glaasje prik proeven. We testen Green Tea Pomegranate Peach uit, erg lekker en fruitig. Ook de machines zien er leuk uit. Zo iets is zeker voordeliger én beter voor het milieu. Staat op de wishlist!

/

the big you 3

/

The Big You 3

/

Bij Rituals kregen we veel informatie over de 5 verschillende lijnen van de New Advanced Botanical Skincare. Eén voor de gevoelige huid, een hydraterende lijn,  een lijn met cleansers, een voor de beginnende huidveroudering en een lijn speciaal voor 40 plus. De producten roken allemaal erg lekker en ook de prijzen vallen goed mee. We kregen ook een lekkere papaya-gember smoothie aangeboden. Thanks!

/

the big you 3

/

The big you 3

/

Bij illy konden we ook nog een workshop meepikken. We probeerden de verschillende smaken uit de Arabica uit. Ethiopië was daarbij mijn favoriet, maar ik ben echt geen koffiedrinker. Het dessert dat we er bij kregen werd ontwikkeld door Viki Geunes en was echt heerlijk. In een bal van chocolade zaten 3 verschillende ‘verrassingen’. Die zouden perfect bij je favoriete koffiesmaak passen. Het was alleszins heerlijk.

/

the big you 3

/

the big you 3

/

Verder hebben we ook nog een boxershort gecustomized bij Björn Borg, muntthee gedronken bij Ugg, stats bekeken bij Happy Metrix, haarstrikjes gekregen bij Veritas en een fotoshoot gehouden bij Liu Jo. Die foto’s komen binnenkort mijn kant op, ben benieuwd!

/

the big you 3

/

the big you 3

/

Het was echt een geweldig evenement waar ik vanalles heb geroken, geproeft en gezien. Heel erg bedankt aan alle lieve mensen van UPR! En hopelijk tot de volgende keer!

/

Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

/

Gerelateerde Artikelen

the body shop enrich not exploit

THE BODY SHOP MANIFESTO

nieuwjaar 2016 light painting

HAPPY NEW YEAR!

Ecologisch gazon Moowy

FIGHTING DRY WINTER SKIN

24 reacties op “THE BIG YOU 3”

  1. Via een PR-bureau. Die bureaus contacteren je zelf als ze je blog ‘ontdekken’ en goed vinden. Maar je kan ook zelf eens mailen wanneer je graag de persberichten van hun merken of van een bepaald merk wil ontvangen. Dat wil niet zeggen dat je automatisch ook naar events mag natuurlijk! x

  1. Hee hoe komt het dat jij er niet was? Je was er toch bij de vorige editie he? (ik geloof dat ik dat artikel toen op je blog las). Ik wil je wel eens in het echt ontmoeten!

 1. Waaw, hoe fancy! Dat je dat hebt mogen meemaken zeg :) Zag er erg gezellig uit!

  Ik ben heel benieuwd naar de producten van Weleda! Wil ze zelf al een hele tijd uitproberen, maar weet niet zo goed wat ik er van moet denken. Een review is dus wat ik nodig heb! :)
  Jessi onlangs geplaatst..En de winnaar is…My Profile

  1. Een review over de anti-cellulitis producten komt sowieso in de toekomst :) Eerst uitvoerig testen! Ik kan wel de Cold Cream en de Everon lippenbalsem aanraden (geheim: ik geef ze binnenkort weg, dus waag je kans ;) )

Geef een reactie

CommentLuv badge