web analytics

THE BIG SUNSCREEN REVIEW!

Hoewel het weer hier in België best tegenvalt, wil ik jullie vandaag wat meer informatie geven over de beste zonnebrand. Het ziet er niet zo naar uit, maar de zomer is toch echt in aantocht en je kan je maar beter goed beschermen tegen de schade die de zon kan aanrichten. Vandaag toon ik jullie een aantal van mijn sunscreen favorites!

big sunscreen review

De gele tube van Nuxe Bio Beauté heeft een spf van 50 en bevat enkel minerale filters. Deze zonnebrandcrème is perfect geschikt voor je gezicht (en andere gevoelige zones) en ruikt lekker naar kokos. Ook de Aveda Light Guard is bestemd voor het gezicht en kan je prima onder je make-up aanbrengen.

Het meest vernieuwende product is van Picasol. Dit is een zonnebescherming (verkrijgbaar in spf 25, spf 50 én als aftersun) en insect repellent in één! Geniaal, want die stekende beestjes hou ik liever op afstand. Dit product is enkel bij de apotheek verkrijgbaar en ruikt ook apothekerig. Niet storend (en gelukkig ook geen citronella), maar niet zo heerlijk zomers.

bis sunscreen review

Sun Safe spf 15 van The Ohm Collection en de Sun Protection Lotion spf 30 van Rituals strijden tegen elkaar om de mooiste verpakking en om de lekkerste geur. The Ohm Collection heeft bij mij een streepje voor vanwege de heerlijke natuurlijke ingrediënten.

De kleine spray met spf 50 van Bio Solis is erg handig om in je tas te gooien. Deze geeft een klein beetje een witte waas, maar beschermt je erg goed tegen de zon en plakt niet.

big sunscreen review natural

Uiteraard kon Lovea niet in dit lijstje ontbreken. Hun zonneproducten zijn goed verkrijgbaar, goed geprijsd en werken prima! Dat geldt ook voor de Sun Spray van Lavera, maar ik vind deze iets plakkeriger en de geur net iets minder lekker dan de producten van Lovea.

Mijn grootste favoriet uit dit lijstje? De Droge Olie met spf 30 van Lovea! Helaas niet overal even gemakkelijk verkrijgbaar, maar hij ruikt heerlijk (monoï!), beschermt je goed en geeft je lichaam een gezonde glans. Deze koop ik zonder nadenken opnieuw!

Wat is jouw favoriete zonneproduct?

10 reacties op “THE BIG SUNSCREEN REVIEW!”

  1. Ik heb nog altijd niet de beste zonnebrand gevonden. Wat is jou favoriet op gebied van niet-plakkende-crème? Daar ben ik wel benieuwd naar :-)

    1. De olie van Lovea dus! Een olie blijft natuurlijk wel olie, dus blijft een beetje vet. Eentje die echt niet plakt is die van Rituals (maar de ingrediënten zijn niet helemaal natuurlijk).

  2. Vorig jaar heel de zomer lang lovea zonnecreme gebruikt zonder problemen, dit jaar begon ik opnieuw te smeren en kreeg ik er ineens uitslag van. Misschien omdat de fles al een jaartje oud was, maar tot nu toe heeft zoiets nog nooit problemen bij mij opgeleverd… In ieder geval, voor degene met een gevoelige huid, misschien tot maar voorzichtig zijn met die lovea zonnecreme :)

  3. Ik rook tijdens het lezen even aan mijn armen, waar ik vanmiddag de olie van Lovea heb opgesmeerd en ik kan concluderen dat dat nog altijd mijn beste aankoop is op vlak van zonnebrand ^^.

  4. Dit artikel had ik nodig! Ik ga deze zomer naar Hongarije en daar is het heel erg warm dus ik was op zoek naar een goede zonnebrand. De Nuxe Bio Beauté lijkt me wel wat!

Geef een reactie

CommentLuv badge