web analytics

TEST: LENGTHEN YOUR LASHES WITH CASTOR OIL #2

Al iets meer dan drie maanden smeer ik elke avond mijn wimpers in met een laagje castor olie. Daar schreef ik twee maand geleden al over, maar in dit artikel lezen jullie de uiteindelijke bevindingen. Werkt het echt zo goed als sommigen beweren?

/

/

/

Benodigdheden:

 • Een leeg potje of schone mascara tube
 • Castor olie (= ricinus olie = wonderolie)
 • Eventueel een oud (schoon!) mascara borsteltje om de castor olie aan te brengen. Je zou ook een wattenstaafje kunnen gebruiken, maar dat vind ik niet zo ecologisch verantwoord (en onnodig)

/

En dan nu het resultaat!

Voor de castor olie:

Na één maand:

Na drie maanden:

/

Zie jij verschil (behalve mijn bruin/rode neus)? De foto’s zijn natuurlijk niet helemaal hetzelfde getrokken, maar persoonlijk zie ik zo goed als geen verschil. Wat ik wel fijn vind, is dat de castor olie een heel goede make-up remover is! Daardoor is alle mascara zeker en vast verwijderd en breken er minder wimpers af door het boenen en door te slapen.

/

Al bij al vind ik het niet de moeite om door te gaan met de ‘castorolie behandeling’. Wel laat ik het potje zeker in mijn badkamer staan als make-up remover. Weer wat bijgeleerd!

/

Gerelateerde Artikelen

spam je blog

SPAM JE BLOG

review lush tiny hands

REVIEW: LUSH, TINY HANDS

review swell 3 step hair care shampoo conditioner

REVIEW: SWELL HAIR CARE

11 reacties op “TEST: LENGTHEN YOUR LASHES WITH CASTOR OIL #2”

 1. Ik weet niet precies waar ik naar moet kijken…al zien ze er niet langer uit, toch zal er wel een verschil in zitten…
  Wat ik misschien wel zou doen is een druppeltje castor olie in mn bestaande mascara brengen en zo eens goe mengen, dan kleur je niet alleen je wimpers, worden ze tegelijkertijd verzorgd en zijn ze niet zo hard en kwetsbaar…dit ipv paar druppeltjes make up remover in je mascara om ze aan te lengen als ze bijna leeg is.
  Wat is jou mening…
  vele grtjs van Annick.

 2. Ergens zie ik wel verschil, maar misschien komt dat door het lichtval. But still, you got some pretty nice lashes. :) Hahaha, goed om te horen dat je er toch nog wat uit hebt gehaald! ^^ En stiekem moest ik lachen om de bruine/rode neus, I feel your paaaain! Ik heb dat ook weleens gehad, ineens een enorm rood vlak op mijn arm + hals. :’) Hurraaay voor de sun!

Geef een reactie

CommentLuv badge