web analytics

TEST: LENGTHEN YOUR LASHES WITH CASTOR OIL

Sinds 1 april ben ik begonnen met het testen van castor olie om m’n wimpers op een natuurlijke manier te verlengen. Ik schreef al eens eerder over castor olie en besloot om te testen wat het bij mij deed. Op het internet lees je soms ongelofelijke verhalen, vaak met foto’s, van mensen die hun haargroei met castor olie wouden verbeteren. Maar werkt het bij mij ook?

CastorOilcollage_zpsc9a92672

Benodigdheden:

  • Een leeg potje of schone mascara tube
  • Castor olie (= ricinus olie = wonderolie)
  • Eventueel een oud (schoon!) mascara borsteltje om de castor olie aan te brengen. Je zou ook een wattenstaafje kunnen gebruiken, maar dat vind ik niet zo ecologisch verantwoord (en onnodig)

Werkt het?

Meer dan een maand heb ik elke avond voor het slapen gaan castor olie op mijn wimperrand en wimpers aangebracht. Vaak met mijn vingers maar ook soms met een oud mascaraborsteltje op de volledige lengte van mijn wimperharen.

CastorOilcollage_zpsc9a92672 reviewelfmascaracollage_zpsc987c038

Open de foto’s in een nieuw venster voor een groter formaat.

Zoals je kan zien is er niet echt verschil op te merken! Nochtans had ik (voor het maken van de foto’s) wel het gevoel dat mijn wimpers voller en langer waren. Waarschijnlijk zat dat gewoon in mijn hoofd, maar ik ga toch nog 1,5 maand verder met testen. Indien er na die tijd (n)iets veranderd is, lees je het natuurlijk snel.

Heb jij wel eens geprobeerd om je wimpers langer te maken?

Gerelateerde Artikelen

review cattier-paris dry oil argan

REVIEW CATTIER-PARIS DRY OIL

16 reacties op “TEST: LENGTHEN YOUR LASHES WITH CASTOR OIL”

  1. Ik gebruikte castor oil voor mijn haar en daar werkte het echt, ik kreeg opeens veel babyhaartjes terwijl ik dat niet eens heb haha! Maar toen was ik zo stom op de pot te laten vallen.. Ben dan weer terug geweest naar het winkeltje in Luik waar ik het had gekocht maar die hadden ze niet meer :-(

  2. Ik zie toch wel een klein beetje verschil. Wat ik soms doe is een wattenstaafje een beetje nat maken en dan zo over m’n wimpers gaan. Of als mijn wimpers nat zijn, er met een mascaraborsteltje overgaan. (dus zonder de ‘kleur’, maar echt de borstel)
    Je hebt echt hele mooie ogen!

  3. Er is wel een klein verschil te zien vind ik, niet iets specifieks maar op de foto’s na zien je wimpers er nog beter uit :) Ik heb nog nooit zoiets gebruikt, maar misschien zie je wel groot resultaat wanneer je wimpers echt afgebroken zijn en zo. Ik hou deze in mijn achterhoofd!
    Stell onlangs geplaatst..Inspiration:: One Nail Different trendMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge