web analytics

TAG: YOU’RE IT!

Tag: You’re it! Door Bianca werd ik getagd voor deze leuke tag. Ik besloot hem meteen in te vullen, bij deze dus een extra artikeltje! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

tag you're it zolea.be

Hoe lang blog je al en waarom?

Ik blog sinds februari 2012. Nog niet zo enorm lang dus! Ik ben begonnen omdat ik toen heel erg geïnteresseerd begon te raken in natuurlijke verzorging. Ik zat hele dagen te googlen en begon ook met DIY’s. Op het internet is heel erg veel te vinden, maar ik vond niks in het Nederlands. Ik besloot dat ik daar dan maar eens voor moest gaan zorgen!

Wat is je grootste fashion no-no?

Capri broeken. Nee serieus wat is dit? Het staat niemand. (Hierbij een linkje voor moest je niet goed weten wat ik bedoel)

Wat staat er bovenaan je wishlist op dit moment?

Reisboeken en travelguides voor Thailand. Suzan en ik hebben besloten om samen een maand naar Thailand te trekken. In juli zijn we weg! Ik kijk er erg naar uit. We zijn van plan om niet te veel op voorhand te plannen, zodat we daar alle vrijheid hebben. Echt backpacken dus! Ook zouden we graag enkele dagen vrijwilligerswerk doen (we zijn aan het kijken voor olifanten. En dan dus niet om op hun rug door het oerwoud te trekken … (FOEI!)).

 

Als je alleen kon kiezen tussen 3 make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn? 

Enkel make-up he? Niet moeilijk: Catrice Allround Waterproof mascara, Essence Liquid Eyeliner (waterproof) en Sleek Face Form (oke dat is eigenlijk niet eerlijk, maar tja ;) )

Wie is je grootste icoon (mode/beauty gericht), en waarom?

Oh jeetje. Niemand eigenlijk? Ik heb dat echt niet, dat ik naar iemand opkijk omwille van hun mode of beauty kunsten. Is dat raar?

Wat is jouw must-have haarverzorgingsproduct?

Kokosolie! Ik gebruik het als serum op de lengtes van mijn haar. Als je niet te veel gebruikt vermijd je het frituurketel-effect en krijg je lekker zacht en glanzend haar.

zolea.be

(bron afbeelding)

Wat is je grootste droom?

Mama worden. Maar als ik dan toch iets ambitieuzer moet kiezen dan zou ik graag een leuke webshop oprichten met enkel dierproefvrije, natuurlijke (of toch zo veel mogelijk) en ecoproof producten. Ik hoop om deze droom waar te maken na mijn studie! Een soort Zolea 2.0, al wil ik ook blijven bloggen.

Wat is je favoriete TV-show en waarom?

Game Of Thrones, wat een geweldige serie is dat zeg. Ik wil de boeken zelfs niet lezen, hoewel ik erg graag lees, omdat ik de serie zo goed vindt. Ik raad het iedereen aan!

Wat is je favoriete “aspect” (deel) van jezelf?

Mijn creativiteit. Dat is nu eens iets wat ik wel echt durf te zeggen over mezelf :) En ik durf ook mijn handen vuil te maken. Daar hou ik ook wel van (al ben ik ook vaak heel erg lui …).

 zolea.be

(Een hartje voor jou als je me volgt op Facebook!)

Op welke prestaties ben je trots?

Mijn blog! En wat ik er al mee bereikt heb. Zo komt er een receptje van mij in een leuk boek en mag ik vandaag een workshop geven voor The Big Live op Jim. Ik hoop  nog veel leuke dingen te mogen meemaken! Ik ben jullie dan ook heel erg dankbaar voor elke comment, elke like en elke tweet <3

 

Zo! Ik hoop dat jullie het een beetje interessant vonden. Ik tag lekker niemand, maar neem deze tag gerust over.

Gerelateerde Artikelen

TBY3_11

THE BIG YOU 3

GHENTMADE_6

OLEA OP GHENTMADE

building-a-website

NO ARTICLE FOUND

16 reacties op “TAG: YOU’RE IT!”

  1. Oh, leuk om te lezen! :) Ik had trouwens echt het gevoel dat jij al langer blogde :) Super dat je het doet, want er waren inderdaad te weinig Nederlandstalige DIY-beauty-blogs (en ik heb te weinig tijd om daarover ook nog eens te bloggen :p) Fan van je droom ook, ik hoop dat je hem kan realiseren!
    Nu eens checken of Game of Thrones iets voor mij is :)
    la merlette blanche onlangs geplaatst..Dinok(n)opMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge