web analytics

TAG: THE BLOG FRIENDSHIP BOOKLET

Een relatief nieuwe tag in de bloggers wereld is de ‘bloggersboekjes’-tag, geïnspireerd op de vriendschapsboekjes van vroeger. Ik gaf een beetje mijn eigen twist aan deze tag, het resultaat zie je hier onder!

tag the blog friendship booklet

Note: Ik heb deze tag niet zelf uitgevonden, maar wel zelf aangepast. Wie als eerste met dit idee kwam, weet ik niet (als je het wel weet, mag je het altijd even zeggen, dan link ik die persoon hier). Onderaan dit artikel vind je de link naar het template dat ik in elkaar geknutseld heb. Dat kan je zelf gebruiken om deze tag over te nemen op je eigen blog. Ik zou het wel leuk vinden moest je me dan willen linken.

the friendship booklet tag

the blogger friendship booklet tag

Credits voor de illustraties:  Riffle Paper Co.

Deze tag overnemen op jouw blog? Dan kan je deze templates gebruiken. Invullen doe je door middel van Photoshop of een fotobewerkingssite zoals PicMonkey. Vergeet niet om even te vermelden vanwaar je de template haalde ;)

En voor de bloggers die in het Engels bloggen, een Engelstalige versie:

Gerelateerde Artikelen

suikerscrub

OLEA OP LET’S LOUSART

Let's LouART_9

ERVARINGEN LET’S LOUSART

zolea.be webshop

ZOLEA.BE WEBSHOP

70 reacties op “TAG: THE BLOG FRIENDSHIP BOOKLET”

 1. Ik heb hem al op enkele blogs zien passeren en nu ik heb gelezen dat ik hem ook in Picmonkey kan aanpassen denk ik dat ik hem ook eens ga posten :D

  Ik vond het super lief om te lezen dat je later mama wil worden ^^ en oh, ik wist niet dat 2013 bij ons op TV kwam! Ik heb nu vast al heel wat afleveringen gemist zeker? xo
  Nikki | The Ginger Diaries onlangs geplaatst..#BloggerProblemsMy Profile

  1. Leuk! Zeker doen :D Aanpassen is gelukkig niet zo moeilijk :)

   Ja 2013 is ondertussen bijna gedaan :p Nog 2 afleveringen van de 12 te gaan! Ik vond het echt een leuke programma om te volgen! Lekker eerlijk

 2. Pingback: Nostalgie |
 3. Hartstikke leuk! Wie weet doe ik ‘m ook een keer, haha! Wat leuk dat je pedagogische wetenschappen studeert, waar? Ik doe psychologie en PW was mijn tweede optie :)

 4. Ik heb je blog net twee seconden geleden ontdekt en ik kan niet meer stoppen met al je artikeltjes lezen! wat een superleuke blog heb je. Ik neem deze tag van je over, ga hem zo gelijk online zetten!

Geef een reactie

CommentLuv badge