web analytics

TAG: THE BLOG FRIENDSHIP BOOKLET

Een relatief nieuwe tag in de bloggers wereld is de ‘bloggersboekjes’-tag, geïnspireerd op de vriendschapsboekjes van vroeger. Ik gaf een beetje mijn eigen twist aan deze tag, het resultaat zie je hier onder!

tag the blog friendship booklet

Note: Ik heb deze tag niet zelf uitgevonden, maar wel zelf aangepast. Wie als eerste met dit idee kwam, weet ik niet (als je het wel weet, mag je het altijd even zeggen, dan link ik die persoon hier). Onderaan dit artikel vind je de link naar het template dat ik in elkaar geknutseld heb. Dat kan je zelf gebruiken om deze tag over te nemen op je eigen blog. Ik zou het wel leuk vinden moest je me dan willen linken.

the friendship booklet tag

the blogger friendship booklet tag

Credits voor de illustraties:  Riffle Paper Co.

Deze tag overnemen op jouw blog? Dan kan je deze templates gebruiken. Invullen doe je door middel van Photoshop of een fotobewerkingssite zoals PicMonkey. Vergeet niet om even te vermelden vanwaar je de template haalde ;)

En voor de bloggers die in het Engels bloggen, een Engelstalige versie:

Gerelateerde Artikelen

wishlist1jpg

CHRISTMAS WISHLIST

70 reacties op “TAG: THE BLOG FRIENDSHIP BOOKLET”

Geef een reactie

CommentLuv badge