web analytics

TAG: INTERNET ABC

Bloggen is echt mijn number-1 hobby en wanneer ik wat vrije tijd heb, breng ik die dan ook meestal door op het internet. Vandaag is het nog eens tijd voor een tag: de Internet ABC tag! Bij elke letter vind je mijn meest bezochte site, blog of andere internetpagina terug.

20120308_8204_1

AA Pair & A Spare: een leuke blog vol DIY-fashion (hoewel ik niet zo’n held ben met naald en draad) en prachtige foto’s. Hier kan ik echt inspiratie uit halen!

B – Bloglovin’! Bloglovin’ open ik elke dag en het is echt de meest handige tool om al je lievelingsblogs mee bij te houden. Nog geen Bloglovin’? Registreren is erg eenvoudig!

CCoco Gold: de blog van leuke en lieve Nicole! Haar reviews vind ik altijd erg leuk om te lezen.

D – Vroeger een heuse hype, nu een beetje in de vergetelheid geraakt: Day Zero Project. Ik heb nog steeds een lijst lopen met 24 before 25!

E – De E staat voor eBay, mijn go-to winkel wanneer ik iets zoek dat ik nergens vind. Of voor goedkope juwelen en prulletjes natuurlijk. Make-up koop ik nooit op eBay, omdat de spullen uit China niet cruelty free zijn.

F – Lekker origineel, maar toch: Facebook! De pagina voor mijn blog zou ik wat vaker moeten gebruiken, maar anders ben ik elke dag op Facebook te vinden…

G – Google natuurlijk. Niet alleen om dingen op te zoeken, maar ook Google Analytics om mijn statistieken in de gaten te houden. Deze tool moet elke blogger hebben!

H – Maar één resultaat in mijn geschiedenis: Hotmail. Saai!

IInstagram! Ik post niet elke dag een foto, maar kijk wel dagelijks wat er allemaal gepost is. Dit vind ik één van de leukste Social Media tegenwoordig!

J – Voor meer informatie over bepaalde ingrediënten bezoek ik ook wel eens de site van Dr. Jetske Ultee. Hier vind je een schat aan informatie over verzorgingsproducten en hun ingrediënten!

K – De K is voor Melissa’s blog: Kiss & Make-Up. Ze woont ondertussen in Zwitserland en blogt in het Nederlands en Engels. Vooral haar ooglooks vind ik vaak geweldig!

L – Marlous van Last Days Of Spring krijgt alle eer voor deze tag. Ik volg haar blog al eeuwig en haar posts blijven altijd boeiend, origineel en inspirerend!

M – De M draag ik op aan Ma Vie En Vert. Kelly gaf me de kans om mee te werken aan haar boek en dat vind ik nog steeds geweldig! Haar blog is ook erg leuk en staat vol met nog meer zelfmaakplezier.

NNaoki kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst, want mijn mede-groene-bloggers verdienen nog veel meer aandacht!

border

O – Blijkbaar volg ik geen bloggers met een O … Iemand die daar verandering in wil brengen? Dan maar even Olea in de spotlights zetten, mijn zelfgemaakte zeepjes, kaarsen, lippenbalsem en zo voort.

P – Sowieso Pinterest, maar ook wel Photobucket. Ik zou niet zonder kunnen om foto’s op mijn blog te zetten.

QQassa, een site om geld te verdienen door mailtjes te klikken. Ik heb er al wat mee verdient, maar het gaat allemaal niet zo erg snel.

R – De R is voor Realitijd, Eva’s blog met een groen tintje. Nu MAC en Garnier nog afzweren en dan komt het helemaal goed!

SSoloBioMooi! Een geweldige webshop met fijne merken en producten die je niet overal vindt. Zeker een bezoekje waard.

T – De blog van Frauke en Arne is van bij het begin een schot in de roos. Op The Life Factory vind je leuke DIY’s, recepten en inspiratie. Een bloggend koppel, leuk!

U – Oh, als ik in mijn brower de U typ, kom ik uit bij UGent.be, lekker saai.

V – Nuja zeg, heb ik ook niks met een V… Vandaag mag je spammen als je blog met een V begint!

W – Ik kijk enorm graag series en daar gebruik ik WatchSeries voor. Je moet een beetje zoeken welke links het minste pop-ups opleveren, maar verder is dit echt een prima site met een erg groot aanbod.

X – Hm, niet veel blogs met een X te vinden, maar xWiesx valt dan binnen deze categorie! Ik vermelde haar al eens eerder, maar kijk vooral zelf eens naar haar prachtige looks.

YYoutube, duh! Het filmpjes maken ging in het begin erg onwennig, maar ik vind het steeds leuker worden. Ik kreeg laatst ook mijn eerste ‘haatcomment’ in het Engels, zo veel fame!

Z – De Z staat natuurlijk voor mijn eigen blog! Dé blog die ik het vaakst bezoek ;)

 

Mis ik nog dingen of lijkt dit ABC toch ook een beetje op dat van jullie?

Gerelateerde Artikelen

zolea.be

NIEUWE LAYOUT!

Afbeelding 1

HAPPY NEW YEAR!

11 reacties op “TAG: INTERNET ABC”

  1. Wat leuk om te lezen! Ik kende heel veel blogs nog niet! Ik denk dat ik dankzij jou nu weer 15 blogs erbij heb gezet op bloglovin ghehe :p Super leuk! En de tag ook, leuk om te zien wat iedereen zijn favorieten zijn. Ik denk dat ik de tag ook ga gebruiken om mijn favorieten te delen! En ik weet al welke er bij de Z komt ;)

Geef een reactie

CommentLuv badge