web analytics

TAG: I LOVE SLEEP!

Elke dag in de examens kijk ik reikhalzend uit naar mijn bed. Dat wil namelijk zeggen dat er weer een dag voorbij is en dat we een stapje dichter komen bij de vakantie! Tijd voor de I <3 Sleep Tag!

i love sleep tag

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?

Tijdens de examens ga ik vroeger slapen dan gedurende het jaar. Ik denk dat het nu ongeveer rond 22u30-23u is. Op normale dagen loopt het tegen 23u30 aan, maar dat varieert ook.

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Na het avondeten doe ik meestal al snel mijn pyjama aan, lekker knus! Dan haal ik mijn make-up van m’n gezicht en breng ik een laagje nachtcrème aan. Tanden poetsen, haar borstelen en in bed! Voor ik echt ga slapen kijk ik meestal een serietje op mijn laptop in bed. Ik heb altijd nood aan zo’n unwind moment voor het slapengaan.

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?

Lekker awkward, maar dan zeg ik een sprookje op in mijn hoofd. Ik ken het verhaal al jaren en heb het boek en de CD, waar ik vroeger erg vaak naar luisterde. Ik ken het verhaal dus van buiten en als ik het op zeg, denk ik ten minste niet aan alle kopzorgen waarvan ik niet kan slapen. Dit werkt perfect voor mij! Kent iemand het verhaal Luna Van De Boom?

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?

Op mijn zij slaap ik het makkelijkst in, maar soms lig ik ook wel eens op mijn buik.

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Een knuffelsessie! Of om te eten, want ik heb altijd erg veel/snel honger ’s ochtends.

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?

Hangt sterk af van mijn plannen, maar echt uitslapen kan ik tegenwoordig niet meer. Tijdens de examens gaat de wekker vaak vroeg (vooral op de dag van een examen, dan is het soms 5u30), maar als ik meer tijd heb blijf ik tot 8u30 liggen, oeps.

♥ Snoozen of direct opstaan?

Direct opstaan! Ik kan echt niet snoozen, dan lig ik gewoon wakker te denken aan wat ik moet doen en sta ik alsnog binnen de 5 minuten op.

i love sleep tag

♥ Slaap je uit in het weekend?

Moest het lukken, graag! Ik ben helaas altijd voor 9u op, zelfs wanneer ik uit geweest ben. Meestal probeer ik dan te blijven liggen en soms val ik nog eens opnieuw in slaap, maar echt uitslapen lukt niet.

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?

Ik denk dat ik een vrij rustige slaper ben. Uiteraard woel ik af en toe wel eens wat, maar ik snurk niet en ik praat ook niet in mijn slaap.

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Vier, best veel! Ik heb het kussen waar ik op slaap (een traagschuimkussen, ik schreef er al eens eerder over), een hard kussen van Ikea en dan nog twee zachte kussens voor wanneer ik serietjes in bed kijk. Haha een kussenfort!

♥ Wat heb je aan  in bed?

Ik slaap meestal in een oude tshirt en een short, lekker comfy.

i love sleep tag

♥ Slaap je met je sokken aan?

Nee, ik heb het gevoel dat mijn voeten dan net langer koud blijven! Sokken altijd uit dus.

♥ Hoe groot is jouw bed?

Ik woon op kot/kamers en daar heb ik een twijfelaar. Dat is tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed in. Ik vind het de ideale grootte voor nu, maar later wil ik best een groter bed.

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

een berichtje sturen naar mijn vriend! Daarna ga ik me douchen en aankleden en daarna eet ik mijn ontbijt.

♥ Droom je elke nacht?

Waarschijnlijk wel, maar ik kan me m’n dromen bijna nooit herinneren. Ik ben het niet zeker, maar is dat geen teken dat het een goed moment was om wakker te worden?

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Hmm, het is heel lang geleden, maar ik droomde ooit dat mijn broer en ik beiden figuurtjes waren in een soort Pokémon/Super Mario gameboy spelletje. We werden achternagezeten door een aap en ik weet nog dat mijn figuurtje een roze jurkje aanhad. Voor de rest herinner ik me er weinig van!

♥ Wat is jouw grootste droom?

Ik heb er een aantal: afstuderen, reizen, alleen wonen, mama worden, een boek schrijven, …. We’ll see what the future brings!

Ik tag jullie allemaal! Neem deze tag gerust over op je eigen blog.

Wat zeg jij: Snoozen of meteen opstaan?

(bron foto 1, 2)

 

Gerelateerde Artikelen

tag you're it zolea.be

TAG: YOU’RE IT!

the daily routine

THE DAILY ROUTINE

Afbeelding 1

HAPPY NEW YEAR!

6 reacties op “TAG: I LOVE SLEEP!”

Geef een reactie

CommentLuv badge