web analytics

TAG: GREEN BEAUTY CHARACTERS

Vandaag is het weer eens tijd voor een Tag! Deze Tag heet ‘Green Beauty Character’ en is opgestart door Life in Blush. Benieuwd naar mijn antwoorden?

green beauty character tag

(PS: Stiekem had ik te weinig tijd om nog een uitgebreide review te schrijven, sorry! Hopelijk vinden jullie dit een leuke Tag.)

1- On my nightstand you will find:

Veel rommel: een radio, een leeslamp, een geurkaars, een mandje met vanalles in (van een meetlint tot haarspeldjes, oordoppen en een zakmes), mijn pil en Tiny Hands van Lush.

2- The literary character I’m most like is (take this quiz to answer):

You are Karen Blixen from the book Out of Africa by Isak Dinesen. You are a strong woman with an adventurous nature. You can hold your own and aren’t afraid to speak your mind.

The 1985 film Out of Africa is based on the novel written in 1937. The novel hearkens back to the romantic view of Africa and the author relies on her actual experiences living in Africa from 1914-1931. Africa is shown as a land where everyone lives close to nature and while the novel has tragic elements it portrays a pure Africa.

Oh oke dan!

3- I’m currently obsessed with:

Lekker ruikende body producten! Ik had nooit zo veel zin om me in te smeren met body lotion, maar tegenwoordig smeer ik echt dagelijks. De Blueberry Body Butter van The Body Shop en de Close To You Massage Bar uit de Valentijnscollectie van Lush zijn hier favoriet.

Review the body shop blueberry

4- My favorite superhero is:

Die heb ik echt niet..

5- My favorite beauty product 2013:

Dream Cream van Lush! (Maar dat is echt elk jaar zo, dus een beetje flauw…)

6- If I could have dinner with anyone dead or alive it would be:

Obama! Volgens mij is dat echt gewoon een leuke man. (En als tweede keus: Pete Doherty, my all time favourite).

Pete doherty

7- Winter is coming-how do you prep your skin for battle:

Ondertussen is het al lente, maar in de winter doe ik eigenlijk niet zo veel speciaals met mijn huid. Ook hier is Dream Cream vaak mijn redder in nood.

8- My perfect date night make-up consists of:

Hmm, niet te zot: foundation, mascara, winged eyeliner (dagelijks, haha) en blush. Geen lipstick, want daar kan je niet mee zoenen!

9- My go-to-skin- beautifying snack/drink is: 

Rare vraag, heb ik niet! Maar ik ben er zeker van dat gezond eten ook een positieve invloed heeft op je huid. Dus veel groenten, fruit en water.

10- My TV boyfriend is: 

Goh, dan kies ik toch voor John Snow uit Game Of Thrones. Tall, dark and handsome!

11- If my evening clutch could only hold one beauty item it would be:

Dan ga ik denk ik voor parfum. Als je maar lekker ruikt, he.

12- One beauty tip I would pass on to my real daughter is:

13- The most nostalgic item from my childhood:

Vriendschapsboekjes! En mijn oude Roald Dahl boeken, die las ik elke keer opnieuw en ik hou er nog steeds van.

14- My favourite TV show at the moment is:

The Wire! Ik begin net aan seizoen 5 dus het zit er bijna op, maar wat een geweldige serie.

15- My favourite quote is:

It was one of those March days when the sun shines hot and the wind blows cold: when it is summer in the light, and winter in the shade. – Charles Dickens

Ik weet ook niet goed waarom, maar het is gewoon zo’n quote die me altijd bijblijft.

 

Ik hoop dat jullie dit een leuke tag vonden! Hij is niet zo heel bekend en ik snap ook niet zo goed waarom hij precies The Green Beauty Character heet, maar oke ;)

Gerelateerde Artikelen

merry christmas

MERRY CHRISTMAS!

13 reacties op “TAG: GREEN BEAUTY CHARACTERS”

 1. Pete Doherty is echt een rare :) Heb een paar jaar terug stage gedaan bij de concertorganisator die Pete naar Gent haalde, en wat ik hoorde van mijn productiemaatje backstage was op zijn minst vreemd te noemen haha. Ik zag het concert en daar zag hij er uiteraard ook uit alsof hij al niet meer op deze wereld stond. Herinnerde zijn eigen liedjes niet eens meer. Allez ja, het was wel entertainend maar meer op een zielige manier :) Mijn collega’s hadden hun handen vol met hem in toom te houden.
  Ik hoef hem dus niet meteen in’t echt te ontmoeten :)
  John Snow daarentegen! (y)

  1. Dat kan ik me echt heel erg goed voorstellen … Volgens mij is het ook gewoon niet zo’n leuke man, maar ik ben wel een beetje verliefd op zijn muziek!

     1. Ik heb zijn tourmanager even ontmoet die avond en die leek ook maar mee te gaan met Peter zijn ‘flow’, haha. Ik stond met hem te praten een kwartier voor Peter op moest, en hij had er zelf het volste vertrouwen in en haastte zich totaal niet. Needless to say, Pete was fashionable late :) Denk dat vooral de organisatie hem heeft moeten mobiliseren.

Geef een reactie

CommentLuv badge