web analytics

TAG: BEFORE I DIE …

Cynthia van Beauty Koning tagde mij! Before I die, hmm wat wil ik nog allemaal doen en bereiken?

Hier heb ik een aantal dingen die ik ‘in de toekomst’ graag zou willen, op een rijtje gezet.

 

Lees verder als je meer wil weten.

 

Nummer 1: be a mother. Mensen die mij in het echte leven kennen, weten dat ik erg graag kinderen wil. The sooner the better. Dat wil niet zeggen dat ik er morgen aan begin hoor. Ik wil wel de beste omstandigheden voor mijn kinderen. Een plaats om te wonen en een job zijn dus wel een voorwaarde.

 

Een ideologische: live to see cancer cured. Het komt bijna niet meer voor: iemand die niemand kent die getroffen werd door kanker. Deze ziekte komt zo vaak voor en er kan zo weinig tegen gedaan worden. Een mooie drom dus, één die hopelijk ooit werkelijkheid wordt!

 

Heel graag! De hele wereld wil ik gezien hebben. Ik hou me dan ook nogal aan de quote: ‘The world is a book, he who doesn’t travel reads only 1 page’.

 

In 2013 zou ik eindelijk moeten afgestudeerd zijn, bachelor Pedagogische Wetenschappen! Hopelijk, want statistiek is niet mijn beste vak, en dat blijft dan ook maar aanslepen. 13 september krijg ik mijn punten van de herexamens te weten. Ben benieuwd!

 

Zo’n 3 jaar geleden ben ik heel stom gevallen tijdens een spel. Ik had verder niks, maar 4 van mijn tanden waren gebroken. Heel stom en de gevolgen daarvan draag ik nog altijd. Nu heb ik zo’n 2 jaar een beugel, maar het zal allemaal nog wel even duren. De orthodontist heeft namelijk een fout gemaakt waardoor ik een vijs in mijn kaak moet krijgen en alles nog zeker een jaar extra duurt.

 

Van zodra ik alleen woon ga ik naar het asiel om een kat! I’m a catlady. Een jonge kitten is super leuk, maar ik zou ook graag een van de oudere katten uit het asiel een nieuwe thuis geven. 2 katten, dat is nog leuker!

 

Ik zit al op kot (kamers voor de Nederlanders) en dat is heel leuk! Wanneer ik afgestudeerd ben, zou ik graag eerst even alleen wonen voor ik ga samenwonen. Samenwonen en een eigen huisje kopen zou ik ook erg graag willen! Maar eerst even alleen.

 

De laatste alweer! Become an inspiration. Dat is een beetje wat ik probeer te bereiken met deze blog: mensen aanzetten om meer te gaan nadenken over de spullen die ze elke dag op hun lichaam smeren. Ik geloof echt dat het een invloed op je lichaam, de wereld en je leven heeft. Het is dus nodig om daar bewust over na te denken.

Wil je deze tag overnemen? Doe gerust! Ik ga niemand taggen, je bent vrij om hem zelf te doen :)

Wat staat er nog op jouw bucket list?

Gerelateerde Artikelen

00_5_zps6a4fc50d

WINNAARS WINACTIES

20120228_7982

SHAMPOO FREE – WEEK 2

review seepje wasnoten zomer lavendel soap nuts

REVIEW SEEPJE WASNOTEN

9 reacties op “TAG: BEFORE I DIE …”

  1. Je bent al een inspiratie, dus die kan je zeker afstrepen! Helemaal omdat je de gekste DIY’s verzint, heel creatief. Oeh oeh, hopelijk studeer je volgend jaar af, zou amazing zijn of course. Pokketandarts, die hufters kunnen het ook niet he! Zonde joh, weer een jaar. Ik herken de frustratie, soms kon ik die beugel wel door zijn strot duwen. :’) Leuk dat je de tag ook hebt gedaan! :)
    Cynthiiaa onlangs geplaatst..INGLOT Freedom System: Okergeel, rose gold en bordeaux.My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge