web analytics

SUNDAY FUNDAY! WEEK 2

Hallo en welkom bij de eerste Sunday Funday van 2015! Vandaag deel ik weer een beetje inspiratie, een quote en wat interessante internetlinkjes. Enjoy!

sunday funday diy zolea

DIY

sunday funday diy

Ik hou van houten accesoires in huis en deze DIY coasters zijn super makkelijk te maken! Even lief naar je vriend of vader kijken en voor je het weet liggen ze voor je neus op tafel.

RECEPT

sunday funday recepy

Binnenkort begint 40 Dagen Zonder Vlees en naar jaarlijkse gewoonte neem ik weer deel. Inspiratie voor heerlijke vegetarische maaltijden vind je onder de link! Die Quinoa burgers komen zéker eens op tafel.

Wishlisted

Ik loop altijd gek van mooie drinkglazen. Deze leuk diamandvormige zouden zeker een aanvulling op mijn collectie zijn! Ze kosten $34 via Urban Outfitters(.com).

ARTIKEL

sunday funday

Ik ben heel erg geïnteresseerd in yoga, maar er nooit aan begonnen. Misschien lukt dat met deze handige stapjes wel!

QUOTE

sunday funday quote

Geniet van je zondag!

Gerelateerde Artikelen

sunday funday week 16

SUNDAY FUNDAY! WEEK 2

sunday funday

SUNDAY FUNDAY! WEEK 24

sunday funday

SUNDAY FUNDAY! WEEK 37

17 reacties op “SUNDAY FUNDAY! WEEK 2”

 1. Wauw die glazen! En wat goed dat je 40 dagen geen vlees gaat eten:-)
  Als je graag yoga zou willen doen; https://www.youtube.com/watch?v=oBu-pQG6sTY
  Ik vind Yoga with Adriene zelf heel fijn! Ik doe al een tijd yoga, maar ook als je het nog nooit hebt gedaan zijn haar filmpjes geschikt. Het linkje hierboven is van haar (nu gaande) 30 dagen challenge. Maar ze heeft ook filmpjes voor beginners waarin ze rustig alle poses uitlegt. Echt een aanrader!:-)
  Anne-Fleur onlangs geplaatst..SUPER SPECTACULAIRE KERSTMIS DEAL:Koop 1 EP en krijg een tweede gratis! Om onder de kerstboom van…My Profile

 2. Bedankt voor de receptjeslink! Ik moet hier dringend eens in actie schieten om die “40 dagen zonder vlees” hier wat georganiseerder door te komen dan vorig jaar :)
  Yoga is trouwens super :) Ik doe nu al enkele maanden aan “club yoga” waarbij je eigenlijk een mengeling hebt van Tai Chi, yoga, pilates, … ontspanning en inspanning in elkaar. Ik ben altijd helemaal ZEN als ik maandagavond weer naar huis rij.
  K.To onlangs geplaatst..Het Betere Leven begint bij Mrs. ProperMy Profile

 3. Oh, die glazen staan nu al effe op mijn wish list! Je vindt ze ook op cadeau.nl voor 27€.
  En die quote… nice! Ik ben 2015 al heel goed begonnen, negativiteit verbannen en elke dag wat meer zen, het lukt verbazend goed!

  <3

 4. Hoi ik doe al jaren ,al 30 jaar ,(kun je nagaan ,hoe oud ik ben )Tai chi ,geweldig met ayuvedische muziek,dit is boeddist, en zen ,en mantra,s, erg ontspannend, voor de liefhebber ,ga eens op you tube kijken ,,

Geef een reactie

CommentLuv badge