web analytics

SUMMER FAVORITES 2016

Het is al weer lang geleden dat ik een favorietenpost maakte, dus besloot ik maar om al mijn favoriete producten van deze zomer op te sparen. Voor mij was het alleszins een goede zomer: afgestudeerd, prachtige reis naar Rwanda, een beetje festivallen en ondertussen genieten van het (vaak) mooie weer. Vandaag toon ik jullie welke producten het meest geliefkoosd werden deze zomer!

summer favorites 2016

Lovea Dry Oil SPF 30

Deze zonnebrandolie is al een paar jaar een grote favoriet van mij. Ik verbrand er niet mee, hij ruikt heerlijk naar Monoï de Tahiti en is helemaal dierproefvrij! Verkrijgbaar bij Di.

The Body Shop White Musk

Ik ben nooit zo’n immense fan geweest van de parfums van The Body Shop, maar het hele Musk-gamma heeft me helemaal betoverd. Black Musk is mijn favoriete herfst/winterparfum, maar in de lente en zomer schakel ik over naar White Musk. Deze blijft lekker lang hangen en is heerlijk betaalbaar.

Cattier-Paris Multi-Purpose Dry Oil

(review & ingrediënten)

Cattier-Paris is zo’n merk dat me niet vaak teleurstelt. Deze droge olie is heerlijk om je huid mee te verwennen na het zonnen of gewoon wanneer die wat droog aanvoelt.

Beauty Garden Lé Démaquillant Bio

(review & ingrediënten)

Beaty Garden is nog vrij nieuw voor mij, maar de producten die ik al uit kon proberen, hebben me nog niet teleurgesteld. Deze twee fasen gezichtsreiniger is mild, ruikt lekker en doet zijn werk erg goed. Een blijvertje!

summer favorites 2016 cruelty free

PureRené Grapefruit Conditioner

(review & ingrediënten)

In de review was ik al enthousiast over de shampoo en conditioner van PureRené en dat ben ik nog altijd. De Grapefruit Conditioner is lekker zuinig in gebruik, gelukkig, want ik gebruik deze enorm graag om mijn lokken te voeden en te beschermen.

Natural Self All Night Starlight Nightcream

(review & ingrediënten)

Belgisch, puur en natuurlijk, dat is Natural Self. Momenteel heeft deze nachtcrème zelfs mijn Dream Cream (Lush) van de troon gestoten! Een grote prestatie, want ik gebruik Dream Cream al jaren als go-to nachtcrème.

Paula’s Choice Redness Relief Moisturizer SPF 30

(review & ingrediënten)

Om mijn gezicht ook in de zomer te beschermen tegen de zon gebruik ik graag een dagcrème met SPF. Die beschermt je niet de hele dag door, maar het is toch een goede start. Deze van Paula’s Choice is ideaal voor mijn gemengde huid: niet te vet, niet plakkerig en zonder witte waas.

Dr. Hauschka Matte & Shimmer Blush Trio

(review & ingrediënten)

Voor een extra touch op mijn (toch een beetje) zongebruinde huid gebruik ik graag de Matte & Shimmer Blush van Dr. Hauschka. Deze oude limited edition werd opnieuw uitgebracht in de herfstcollectie, maar hij past perfect in elk seizoen.

Hopelijk heb jij ook zo’n fijne zomer gehad! Geniet nog van de laatste (?) mooie dagen.

Gerelateerde Artikelen

march favorites 2015 maart

MARCH FAVORITES 2015

2013 favorieten

BEST LOVED PRODUCTS IN 2013

4 reacties op “SUMMER FAVORITES 2016”

 1. Wat een fijn artikel!
  En wat is je blog mooi zeg.
  Wat fijn dat die grapefruit conditioner zuinig in gebruik is, dat is heerlijk aan een haarproduct. Ik ben erg benieuwd naar die Lovea zonnebrandolie, ik heb daar al meer goeds over gelezen. Helaas is het alweer september haha, al zijn de dagen nog best mooi, maar zonnebrand is niet zo meer nodig.
  Wat heerlijk trouwens, dat je zo’n goeie vakantie hebt gehad! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma trouwens! Super goed!
  Liefs
  Sanne onlangs geplaatst..3x favoriete koffietentjes in RotterdamMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge