web analytics

SUMMER BODIES ARE MADE IN WINTER

Als alles goed gaat, ben je nu een maand bezig met je goede voornemens. Gaan ze nog steeds zo goed? Ik had er twee: fitter worden en tegen de zomer 10 kilometer kunnen hardlopen. Want het is waar wat ze zeggen: that summer body is made in winter.

running

Om mijn conditie te verbeteren, spieren te kweken en terug strak in mijn vel te zitten, startte ik op 3 januari met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines. Er is al heel veel geschreven over deze ‘bijbel’ en veel meisjes zweren er bij. Zelf wil ik niet echt afvallen, maar gewoon fitter worden, dus leek dit me de goeie methode.

Ik wil sporten waar en wanneer ik het wil. Ik wil geen moeite moeten doen om me te verplaatsen naar de fitness en ik wil ook geen onnodige dingen moeten aankopen. Dat is gelukkig niet het geval met de BBG. Gewichtjes had ik al en een springtouw slingerde hier ook nog ergens rond. Een step is gemakkelijk in te wisselen door een stoeltje of trapje. Ik bedoel: ik ga al sporten, alle extra moeite is er te veel aan.

Samen met mijn sportbuddies zette ik ook de goal om tegen de zomer 10 kilometer aan één stuk te kunnen lopen. 5 kilometer doen we nu vrij gemakkelijk, dus die 10 moet geen probleem worden. Pas op, ik heb niet de ambitie om marathons te gaan lopen, maar lopen vind ik sowieso leuk om te doen en die 10 km lijkt een goede uitdaging.

Met deze post wil ik mezelf motiveren om vol te houden. Een half uurtje per dag lijkt zo weinig, maar toch kijk ik er vaak tegenop en geraak ik soms niet in gang. Na afloop voel ik me nochtans altijd zo goed.

Who’s with me?

Gerelateerde Artikelen

i love blogging2

TAG: I LOVE BLOGGING

zolea1

Q&A: THE ANSWERS

4 reacties op “SUMMER BODIES ARE MADE IN WINTER”

  1. I’m with you :D Ik moét mijn lijf versterken, anders heb ik constant zware pijn in nek en schouders (veroorzaakt door scoliose en pijnlijke gewrichten), maar het is moeilijk om het vol te houden. Voorbije zomer heb ik een fantastische oefeningenreeks geleerd bij de sportkinesist, maar om die op mijn eentje te kunnen doen heb ik dus wel zo’n toestellen nodig. Morgen ga ik dus mijn fitnessabonnement halen en dan ga ik het langzaam weer opbouwen, anders hou ik het toch niet vol :)
    Succes ermee!

Geef een reactie

CommentLuv badge