web analytics

SPAM JE BLOG

Momenteel heb ik het nogal druk. Veel tijd om een uitgediept artikel te schrijven heb ik dan ook niet. Om het een beetje goed te maken, mogen jullie je eigen blog, je lievelingsblog of welke blog je dan ook wil, spammen! Overmorgen staat er wel, zoals altijd, een artikel online.

Ik bekijk sowieso alle blogs die jullie voorstellen. Het is altijd leuk om wat nieuwe sites te ontdekken.

/

spam je blog

/

Omschrijf je blog wel even kort. Op die manier kunnen ook andere bezoekers misschien geïnteresseerd raken in jouw blog.

 /

Dus 3, 2, 1, …

SPAM AWAY! 

/

Gerelateerde Artikelen

A-man-with-a-hangover-001

HUNG OVER

Birthday_candles

HAPPY BIRTHDAY TO ME

49 reacties op “SPAM JE BLOG”

 1. Ik ben nog maar net begonnen met een blog (tijdens de examens). Eigenlijk had ik dit al veel eerder moeten doen, maar ik durfde de stap nooit te zetten. Nu ben ik verslaafd, vind ik het leuk en ben er constant mee bezig. Ook gebruik ik het als excuus om nòg méér beautyproducten te kopen. Mwoehaha. Het zou me een plezier doen als er mensen mij zouden volgen en af en toe een comment zouden plaatsten.

  http://glitterinjection.wordpress.com/
  Stéphanie B. onlangs geplaatst..Glitter therapy: Lush LacquerMy Profile

 2. Mijn blog, http://madebyrosie.blogspot.com, gaat zoals de naam al verklapt over de dingen die ik maak, en dan vooral over bakken! Ik ben nog in twijfel of ik het onderwerp wat breder zal maken om een groter publiek aan te spreken. Het is goed mogelijk dat ik binnenkort ook meer post over muziek, boeken, kringloopvondsten, concerten en andere dingen die ik leuk vind. Als je van zoete dingen houdt, blader dan zeker eens door mijn recepten :)
  Rosie onlangs geplaatst..Apple pieMy Profile

 3. Oh, wat leuk dit! Zo kan ik inderdaad even kijken bij andere mooie blogs.
  En ik las net iets over een eigen domein opzetten, toen de blog nog aan het laden was. Als je hier nog mee bezig bent: echt doen! Je hebt altijd zulke gave blogposts en dat is gaaf om op een website te zetten. Succes!

  En dan nog het stukje reclame, hihi.
  Mijn naam is Sanne, 21 en woon in Rotterdam. Op mijn blog vind je veel analoge en digitale fotografie, dat is een grote hobby van me. Ook post ik de laatste tijd meer recepten van vooral smoothies. Ik ben erg actief op mijn blog en vind het leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Liefs!

  http://www.omdatikdatwil.blogspot.nl/
  Sanne onlangs geplaatst..Foto uitdaging: 8 t/m 14My Profile

 4. Ik doe altijd mee aan schaamteloze zelfpromotie!! ;)

  http://www.ikbenirisniet.nl is al zo’n 2,5 jaar mijn blog, ik blog over van alles en meestal met een groen tintje. Dierproefvrije (en vaak zo natuurlijk mogelijke) verzorgingsproducten, leuke kringloopvondsten en de beste vega(n) recepten (vind ik zelf dan, hihi). En nog véél meer.

  Nu ga ik de rest van de blogs die hier zijn gepost doorspitten, altijd leuk om nieuw leesvoer en kijkmateriaal te vinden :D Leuk idee van je dit!
  Iris onlangs geplaatst..Hang Over Survival KitMy Profile

 5. Wat leuk!

  Mijn naam is Daisy, ik ben 26 jaar oud en woon in Nederland. Mijn blog is: BeautyGlow. Op Beautyglow staat dagelijks om 8.00 uur ’s ochtends een artikel over beauty. Wat ik het leukste vind om te schrijven zijn FOTD’s en reviews. Reviews vind ik belangrijk om dat men dan een eerlijk beeld van een product krijgt.

  Ik zou het leuk vinden als jullie allemaal Beautyglow bezoeken en een berichtje achter laten!!

  http://www.beautyglow.nl
  Daisy onlangs geplaatst..Bourjois foundation 123 perfectMy Profile

 6. Je kent mijn site geloof ik al omdat ik af en toe ook iets plaats over natuurlijke make-up en huidverzorging, maar toch. Mijn blog gaat simpelweg over alles waar ik mij mee bezighoud. Van mijn favoriete boeken tot komische columns, recepten (inclusief een misbaksel hier en daar), recensies en alles daartussenin :-)
  Laura onlangs geplaatst..Voor het eerst in een bakbeest rijdenMy Profile

 7. Heeeey <3

  Mijn blog is http://www.amorebeauty.be
  zoals jullie wel kunnen lezen gaat het over BEAUTY, maar ook over fashion en lifestyle! Alles wat IK leuk vind kan je er vinden. Ook heel erg persoonlijke dingen zodat jullie mij wat leren kennen!
  Het is een redelijk nieuw blog dus heel veel valt er nog niet te zien, maar ik werk eraan en jullie kunnen me daarbij helpen! BTW; DE EERSTE WINACTIE STAAT ONLINE! x
  Rani Permentier onlangs geplaatst..Winactie – Russian dolls lipbalmMy Profile

 8. Ik blog op lifebyrosie.nl . Ik blog over alle leuke dingen in het leven, ik deel voornamelijk veel recepten, inspiratie voor in huis en leuke DIY artikelen.
  Hope you like it! :)

 9. Cool! Ik vind het altijd heel eng/lullig om te spammen, maar nu mag het dus :p Thanks!

  Mijn blog is spring-to-fall.blogspot.nl – ik run deze samen met m’n vriendinnetje en hier staat alles op wat met onze sieraden te maken heeft, wat ons inspireert en wat we gewoon leuk vinden :) (Vooral muziek, DIY en persoonlijke dingen)

  De meeste van de blogs hieronder ken ik al; de rest ga ik nu even bekijken!

 10. Ik ben pas een blog begonnen en kan wel wat volgers gebruiken haha.
  Mijn blog is eigenlijk heel breed en gaat van fashion naar beauty en van lifestyle naar persoonlijke artikelen! Daarnaast natuurlijk shoplogs!

  En nu ga ik de andere blogs is bekijken!

 11. Yeah! Ik ben pas een blog begonnen en kan wel wat volgers gebruiken haha.
  Mijn blog is eigenlijk heel breed en gaat van fashion naar beauty en van lifestyle naar persoonlijke artikelen! Daarnaast natuurlijk shoplogs!

  En nu ga ik de andere blogs is bekijken!

 12. Stiekem is het natuurlijk altijd leuk als je een keertje màg spammen, dus Hoera en dank je wel!
  Mijn blog is http://www.cestquilafille.be en het reflecteert wat ik zelf leuk vind in het leven: brieven schrijven, mode, beetje beauty, eten, dingen die ik in mijn omgeving zie, dingen die ik doe, reizen,… Gewoon eens gaan kijken geeft natuurlijk een beter beeld dan een vage beschrijving…

 13. :) leuk, ik doe ook mee!

  Mijn blog is http://www.vierentwintiglentes.blogspot.nl. Een persoonlijke blog over mijzelf, een meisje van 24 dat net is afgestudeerd en ook net begonnen is met haar eerste baan. Op mijn blog volg je mijn zoektocht naar een mooi leven. Vragen als: waar ter wereld wil ik wonen, Wat voor werk wil ik doen, Wat is nou de leukste bezigheid in je vrije tijd, Hoe maak je keuzes, zal ik behandelen. Elke dag van de week heeft een thematisch onderwerp :)
  Anne onlangs geplaatst..Things I Like Thursday – Week 6My Profile

 14. Mijn website is http://www.stylishing.nl Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest maar deelde dit nooit met de mensen om mij heen. Nu heb ik in juli een hobby/creablog gemaakt en kan ik eindelijk alle creaties, technieken, materialen en tips met de buitenwereld delen. Je kunt er do it yourselfs vinden op ‘diy sunday’ En op andere dagen lifestyle artikelen en een beetje beauty! Misschien wel tot ziens op mijn website :D
  Inge onlangs geplaatst..Canvas schilderijMy Profile

 15. http://truecoloursofbeauty.nl

  Mijn blog over beauty en meer! Reviews, swatches, wishlists, shoplogs, looks, vanalles komt voorbij. Ook zet ik elke week een blog in the spotlight en wil ik regelmatig jouw mening weten. Kom even een kijkje nemen en ik zou het erg leuk vinden als je een comment achterlaat of me op een of andere manier laat weten wat je ervan vindt!

  Thanks dat we mogen spammen!
  Vera onlangs geplaatst..Nagellak: Pure Ice, Black Onyx en W7My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge