web analytics

SPAM JE BLOG!

Het is vakantie! Dat wil zeggen dat ik wel wat nieuw leesvoer kan gebruiken. Ik klik graag door op jullie blogs en sites wanneer iemand een reactie achter laat, maar vandaag is het nog eens tijd voor een good-old Spam je blog!

spam je blog

Laat in de comments je eigen blog, site, webwinkel, YouTube account of wat je maar wil achter! Wanneer ik terug ben van Thailand beloof ik plechtig al jullie linkjes uit te pluizen!

Gerelateerde Artikelen

spam je blog

SPAM JE BLOG!

A-man-with-a-hangover-001

HUNG OVER

45 reacties op “SPAM JE BLOG!”

 1. Hallo iedereen!!

  Mijn blog gaat voornamelijk over mij, mijn emigratie naar Frankrijk, mijn leven, mijn ratjes.. Bedenk het en er is / komt een blog over!! Ik zou het super vinden als je mijn blog een bezoekje geeft, en misschien ook een praatje komt maken!

  xxxAnna

 2. Hoi!
  Mijn blog is nog maar een maandje oud ofzo, maar ik heb wel al een aantal jaar ervaring met het bloggen. Ik heb een anonieme blog, dat wil zeggen dat ik mijn identiteit niet bekend maak, en het dus eens zo spannend is. Het is een fashion blog, met offcoarse ook beauty en andere dingen, maar toch heb ik als hoofdthema voor fashion gekozen, wat ook wel mijn grootste passie is. Hoe doe ik OOTD artikkeltjes ?(want ja iedere fashionista doet zo’n artikeltjes) Wel ik maak foto’s waar je alleen mijn achterkant ziet, of waar je alleen mijn lijf tot mijn nek ziet, dus zeer erg spannend! De naam heeft ook wel degelijk een betekenis ( zie: About & Contact page). Ik wil zeer graag nieuwe volgers want ja, mijn blog is dus nog splinternieuw!
  http://neon-fall.blogspot.be/
  Kijk zeker eens op mijn blog, reageer af en toe eens en je kan me volgen via GFC (google friend conect, zie je rechts, enkele klikkjes en je volgt me al!) Of via bloglovin (vind je ook rechts by follow me, maar dan moet je uiteraard wel boglovin hebben.
  http://neon-fall.blogspot.be/

  GREETSSSSS E. :lol:

 3. Hallo!
  Ik ben Astrid, een 20-jarige laatstejaarsstudente Bachelor Modetechnologie te Gent. Als sinds jonge leeftijd ben ik helemaal in de ban van mode. Ik las tijdschriften, scheurde er prentjes en foto’s uit en droomde van een leven in de modewereld. In het middelbaar volgde ik de richting Economie-Moderne talen. Toen het tijd was om verder te studeren na het middelbaar wilde ik absoluut iets doen in de MODE. Aangezien ik geen echte ontwerpster wil worden koos ik voor Modetechnologie. Sinds lange tijd volg ik modeblogs en bloggers op youtube. Wegens tijdsgebrek en na enkele mislukte pogingen lukte het nog niet om een eigen modeblog op te starten. Maar sinds kort (een weekje ongeveer) ben ik er ook aan begonnen. Ik vind het heerlijk over mode te schrijven en hoop dat dit mijn latere carrière ook een boost zal geven of dit een extra pluspunt zal zijn bij een toekomstig sollicitatiegesprek! :D
  Dit is mijn MODEBLOG ; http://timeless-elegance.weebly.com/

  Groetjes!

 4. Heyy,

  Ik ben Amal en ben sinds kort begonnen met bloggen, op mijn site vind je elke zaterdag en zondag een post over van alles wat met beauty te maken heeft. Ik zal ook regelmatig mijn post baseren op producten die in Arabische landen worden gebruikt zodat jullie ook nieuwe producten leren kennen.

  Hoop dat jullie een kijkje nemen op mijn site : http://www.beautyyqueenn.blogspot.nl/
  Alvast veel lees plezier.

  Liefss,

 5. Hei Zoë, zo fijn dat we onze blog hier mogen komen spammen.
  Nou ja, ik blog dus nu bijna 2 jaar op We Doen Eens Zot. Eigenlijk is het een prettig gestoorde blog, een allegaartje van dingen zoals bijvoorbeeld DIY’s, persoonlijke teksten, kleine obsessies, etcetera.
  Ik zou het fijn vinden mocht je eens een blikje werpen ;)
  Eva C onlangs geplaatst..Gastblog: Daphnes snailmailinspiratieMy Profile

 6. Leuk die spam momenten! Vind ik altijd weer een aantal leuke nieuwe blogs tussen :) Mijn blog is te vinden via xlisalove.blogspot.com. Ik blog, zoals bijna elk meisje, over fashion en beauty. Maar wel met net mijn eigen styl er door heen!
  Lisa onlangs geplaatst..video: DIY Ripped Knee JeansMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge