web analytics

SPAM JE BLOG!

Jaja, goed gezien! Het is weer spam-je-blog-tijd! Vandaag mag je op dit artikel een reactie achter laten met de blog, site of webshop waar je graag wat reclame voor wil maken. Leef je uit! En bekijk vooral ook eens de andere reacties/blogs!

/

/

Spam ze!

/

Gerelateerde Artikelen

diy tub tea bath salts

DIY SUNDAY! LUSH DUPES

20120228_7982

SHAMPOO FREE – WEEK 2

43 reacties op “SPAM JE BLOG!”

 1. Wat leuk! op mijn blog vindt je toffe DIY’s, recepten en verder alles wat mij interesseert. ik ben pas begonnen met bloggen, maar er staan nog leuke artikelen in de planning! Ik blog niet elke dag, omdat ik goede artikelen wil plaatsen en niet half-half. Ik blog met alle plezier en liefde, en dáarom zou je zeker een kijkje moeten nemen:D
  http://www.mylifestyle-shii.blogspot.com

 2. Ik ben eco ( althans dat probeer ik) en ben wat ouder. Op mijn blog bespreek ik dingen die me bezig houden. Zo lang ik me kan herinneren ben ik al verzot op beauty, en dan vooral de luxere merken ( die ik lang niet altijd kan kopen). Ik test ze uit en geef mijn oordeel in een log.

  Een andere hobby is mijn hondje Woody. Met haar test ik allerlei leuke uitjes.

  http://watwildekleinehond.blogspot.nl/
  Karin onlangs geplaatst..L’Oreal Revitalift Night Cream reviewMy Profile

 3. Mijn blog gaat voornamelijk over groene cosmetica, boeken- en filmtips maar ook artikels over fijne steden en leuke tips/weetjes komen aan bod! :D

 4. Op http://asliceofpretty.blogspot.be schrijven twee Gentse studenten (waaronder ik uiteraard ;)) over alles wat ze leuk vinden, om je van je ‘daily dose of pretty’ te voorzien. Dit komt neer op vooral fashion, maar ook zeker diy, beauty, interieur, architectuur,…. komen aan bod. Bedankt voor een bezoekje en eventueel volgen!
  Xx Naomi

 5. Ooh spammen, thanks girl! Super leuk :)

  http://truecoloursofbeauty.nl

  Mijn blog over beauty en meer! Reviews, swatches, shoplogs, tips, persoonlijke artikelen. Eigenlijk van alles en nog wat! Ook ben ik sinds kort weer bezig met mijn project creativity, waarvan ook af en toe nieuwe DIY’s online staan. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen en me laat weten wat je ervan vindt :)
  Vera onlangs geplaatst..Catrice Discontinued | Skin Finish Compact Powder 010 & Ultimate Shine Lipstick Kiss Kiss HibiskissMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge