web analytics

SLEEPYLOVE BIO THEE

Deze week had ik het genoegen om te mogen afzakken naar Kortrijk om daar SleepyLove te ontdekken, de nieuwe smaak naast de bekende GingerLove thee. Ik was al grote fan van GingerLove en GreenLove en was dan ook erg benieuwd naar de nieuwe spruit van Alain Indria.

review sleepy love ginger love tea

Een enthousiaste Alain ontving ons bij Wu Wei in Kortrijk. Ik wist niet eens dat GingerLove (en de andere thees) helemaal Belgisch waren! Wat een fijne ontdekking, waardoor ik de producten nog net wat leuker vind. Hij vertelde met veel passie over het proces van een nieuwe theesmaak ontwikkelen en over de biologische en fair trade varianten die ze verkopen.

review sleepy love thee ginger love

Alain is de eigenaar van Lombardia in Antwerpen en serveerde daar regelmatig zijn zelfgemaakte groenten/theedrankjes. Die werden meteen een groot succes en zo werd Lombardia Drinks geboren. De ingrediënten voor de thees komen van over de hele wereld en zijn helemaal bio (gecertificeerd). De thee zelf wordt hier in België gemaakt en verpakt.

review sleepy love thee lombardia

SleepyLove is de nieuwe telg in de Lombardia Drinks familie. Deze thee is zowel warm en koud te drinken en bevat appel, jasmijn en een mix van 7 verschillende Bachbloesems. Deze ingrediënten zorgen er voor dat je dieper en vaster slaapt, waardoor je uitgerust weer wakker word. Heel veel mensen zijn groot fan van Bachbloesems en ik was benieuwd wat deze natuurlijke extracten voor mij zouden doen.

review sleepy love lombardia

SleepyLove is bio, vegan en ongezoet, waardoor hij geschikt is voor iedereen. Het poeder zit in een zakje en roer je gewoon zo door je water heen. Je tas vult zich met een erg smaakvolle thee en een heerlijk schuimlaagje. Ik merk zelf ook echt het ontspannende en rustgevende effect van SleepyLove. Dat niet alleen, hij is ook gewoon super lekker! SleepyLove ruikt heerlijk naar appel en jasmijn en smaakt lekker zoet zonder zo’n vies plaklaagje op je tanden te leggen.

Er zijn twee lijnen van deze theesmaken:

 • Classic: groen met gele doosjes. 80% biologische ingrediënten, 67% fair trade. Fair trade gecertificeerd.
  • GingerLove
  • GreenLove
  • Coconut Vibrations
 • Bio: bruine doosjes. 100% biologische ingrediënten, biologisch gecertificeerd.
  • GingerLove
  • GreenLove
  • Coconut Vibrations
  • DetoxLove
  • SleepyLove

SleepyLove is de perfecte uitbreiding van het assortiment en valt hier thuis heel erg in de smaak. De thee is reeds verkrijgbaar bij Lombardia, sommige natuurwinkels en Aveve en komt binnenkort ook bij Holland & Barrett / Essenza / De Tuinen in de schappen te liggen. Een doosje kost €8,90.

5 reacties op “SLEEPYLOVE BIO THEE”

  1. Er is een fairtrade lijn die inderdaad rietsuiker bevat, deze herken je aan de volledig gekleurde doosjes.
   SleepyLove zit dan weer enkel in de bio lijn die geen toegevoegde suikers bevatten.
   http://lombardiadrinks.com/
   hier vind je nog eens alle producten.

 1. Wat ziet alleen de verpakking er al fantastisch mooi uit! Ik had zelf nog nooit van dit merk maar wellicht komt dat omdat het niet verkrijgbaar is in Groningen? Althans dat denk ik ;). Het zou super zijn als ik het wel ergens kan uitproberen.
  Kim onlangs geplaatst..Fair Wear Friday #4My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge