web analytics

SHAMPOO FREE – WEEK 2

Zo, ook de tweede week zonder echte shampoo zit er op! Ik blijf positief, maar er zijn toch een paar dingen die ik minder leuk vind:
 
– mijn haar voelt soms stug aan (dan is het tijd voor een azijnspoeling)
– de ene keer valt het perfect, de andere keer erger ik me dood
– ik heb soms het gevoel dat ik naar azijn ruik. Niemand heeft er iets van gezegd en ik ruik het zelf ook niet altijd, maar soms komt er zo’n waas van azijngeur uit mijn haar. Niet zo leuk!
 
Zo ziet het er vandaag uit! Geen stijltang
Het wassen gaat ondertussen een stuk vlotter. Ik ben het al gewoon om met zo’n blok over mijn haar te gaan en het duurt nu even lang als met een commerciële shampoo. De azijnspoeling doe ik niet meer elke wasbeurt, maar 1 of 2 keer in de week. Dit omdat ik niet het gevoel heb dat het elke keer nodig is. Maar ik voel wel dat het soms tijd is om de zeepresten er uit te spoelen. (Azijn is een zuur en wast de achtergebleven zeepresten uit  je haar. Daarbovenop laat het je haar glanzen.)
 
Ik blijf volharden. Eens kijken of een andere zeep me andere resultaten geeft?

Gerelateerde Artikelen

20120713_0131

Q&A

zalandobe_zpsf2d490c6

ADVERTORIAL: ZALANDO.BE

Één reactie op “SHAMPOO FREE – WEEK 2”

Geef een reactie

CommentLuv badge