web analytics

SEPTEMBER FAVORITES 2015

Ik vind het tegelijk jammer als fijn dat september al weer bijna voorbij is. Langs de ene kant wil dat zeggen dat het winter wordt (koud, regen, bah), maar langs de andere kant ook dat het einde van mijn stage, kerst en nieuwjaar in zicht komen! Er is altijd iets om naar uit te kijken. Bij deze mijn favoriete producten van de voorbije septembermaand.

september favorites 2015

Human+Kind BB Cream & Facial cloths

Een merk waar ik al heel lang benieuwd naar was! De Medium kleur BB Cream is vrij licht en dus zeker niet geschikt voor getinte huidjes, maar de formule is erg fijn en de dekking is prima. De Deep Cleansing Cloths zijn zooooo zacht! En ze verwijderen moeiteloos je make-up. Ik gebruik ze graag samen met…

Ballot-Flurin 3 in 1 Honey Cleanser

In mijn review las je al hoe enthousiast ik ben, maar deze natuurlijke reiniger werkt erg fijn voor mijn huid. De neutrale geur en het feit dat mijn waterproof oog make-up zonder moeite en zonder prikken verdwijnt, maakt dat ik deze zeker opnieuw zou aankopen.
september favorites 2015

Indemne Gimme Clear!

Ook in deze review las je al hoe fijn deze lotion is. Een klein beetje is genoeg om je volledige gezicht te bedekken én het product werkt écht tegen onzuiverheden! Zeg nu eerlijk, hoe vaak heb je dat al kunnen zeggen van een verzorgingsproduct?

M.A.X. & MORE Dark Red lipstick

Soms kan ik het niet laten om bij Action te snuisteren tussen de make-up. Ik zag deze lipstick (samen met een lippotlood) in de kleur Dark Red voor ongeveer een euro en kon het niet laten om het setje mee naar huis te nemen. En ik ben blij dat ik dat deed! Deze lipstick is enorm long lasting en blijft uren zonder smudgen op mijn lippen zitten. De prachtige rode kleur zorgt er voor dat dit mijn herfstkleur wordt.

Bo.Ho eyebrow pencil

Over de Bo.ho producten moet ik dringend iets schrijven, want ze zijn stuk voor stuk enorm goed! Dit wenkbrauwpotlood heeft de ideale kleur voor mij en het blijft erg goed zitten. Enige minpunt is dat het dopje van de kant van het kwastje niet goed blijft zitten. Als het dat maar is he!

Heb jij nog aanraders van Human+Kind? Na mijn eerste kennismaking ben ik benieuwd geworden naar meer!

Gerelateerde Artikelen

december favorites

DECEMBER FAVORITES

2013 favorieten

BEST LOVED PRODUCTS IN 2013

10 reacties op “SEPTEMBER FAVORITES 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge