web analytics

SECRET SANTA: GESTUURD EN ONTVANGEN

Dit jaar deed ik voor het eerst mee met Secret Santa! Het concept is welbekend: je krijgt een lootje toebedeeld voor wie je een cadeau zoekt aan de hand van een collage die hij/zij gemaakt heeft. Je weet niet wie jou heeft getrokken, en jouw lootje weet ook niet dat jij hem/haar hebt. Dit jaar deden er maar 2 Belgen mee, dus wisten we uiteindelijk wel dat we elkaar hadden. Geen probleem natuurlijk, aangezien we elkaar in het echte leven niet kennen!

/

/

Kijk je mee wat ik heb verzonden en wat ik van mijn secret santa heb ontvangen?

/

/

Als eerste wat ik zelf in elkaar heb gestoken. De foto’s zeggen denk ik meer dan ik zelf kan. Een DIY over de tas en de mok komen (misschien) nog.

/

/

En dan wat ik heb ontvangen! Ik ben echt heel erg blij met alle pakjes. Het budget was 12,5 euro, maar ik heb het gevoel dat mijn santa daar wel over is gegaan. Heel erg bedankt santa!

/

/

Ik vond het echt geweldig leuk en spannend om mee te doen, dus volgend jaar ben ik weer van de partij.

Doen jullie wel eens aan Secret Santa?

/

26 reacties op “SECRET SANTA: GESTUURD EN ONTVANGEN”

  1. Wow, wat een onwijs leuk pakketje heb je gestuurd EN ontvangen! Het blijft bij deze dingen (voor mijn gevoel) altijd een beetje geluk hebben met wat je krijgt :P
    Lijkt mij ook super leuk om eens te doen! Alleen al het zelf samenstellen van zo’n cadeautje lijkt me al geweldig :P
    Lisanneleeft onlangs geplaatst..10 dingen over mij & mijn blogMy Profile

  2. Aaahw, ik vind dit een ontzettend leuk concept! Ik vind beide pakjes een geweldige inhoud hebben, en die beschilderde mok van jou is super mooi. Haha, ik krijg nu ook zin om zo lekker creabea bezig te gaan.

Geef een reactie

CommentLuv badge