web analytics

REVIEW: YVES ROCHER, COMME UNE EVIDENCE

Comme Une Evidence is een frisse, bloemige geur van Yves Rocher. De lijn bestaat uit een tiental producten waaronder deze L’Eau de Parfum Intense, het perfecte parfum voor een zomeravond.

/

yves rocher comme une evidence

/

/

Comme Une Evidence, L’Eau de Parfum Intense komt in een stevige, rechthoekige glazen fles en is verkrijgbaar in twee formaten: 100 en 50 ml. Ik heb de 50 ml variant en ik geloof dat ik er wel een tijdje mee toe kom. Op de verpakking heb ik niks aan te merken, die is erg degelijk.

De geurnoten in Comme Une Evidence zijn als volgt:

Topnoten: Viooltjesblad en zijdeboombloesem

Middennoot: Lelietje van Dalen en jasmijn

Basisnoten: Eikenmos en musk

/

De geur is lekker fris en vrouwelijk, witte bloemen nemen duidelijk de bovenhand. In de loop van de dag wordt het parfum iets warmer en ruik je een vleugje patchouli. Deze geur blijft erg lang hangen, na een volledige werkdag ruik ik hem nog steeds. Natuurlijk iets minder goed, maar wel nog duidelijk merkbaar. Heel erg goede houdbaarheid!

/

review yves rocher comme une evidence

/

Comme Une Evidence is perfect voor vrouwen die houden van een bloemige, frisse en elegante geur. De houdbaarheid is erg goed en ook de prijs is heel schappelijk. Voor €35,90 heb je een fles van 50 ml. Deze geur is momenteel in de solden voor €25,10! Producten van Yves Rocher vind je in de verschillende winkels en online.
/

PS: ik heb het in dit artikel niet over het al dan niet dierproefvrij zijn van Yves Rocher. Daarvoor kan je terecht op Naoki.

/

Gerelateerde Artikelen

8 reacties op “REVIEW: YVES ROCHER, COMME UNE EVIDENCE”

Geef een reactie

CommentLuv badge