web analytics

REVIEW: YES TO CARROTS NOURISHING SHAMPOO

Over de shampoo van Yes To Carrots heb ik al zo veel goede verhalen gehoord en gelezen. Als langharig meisje ben ik altijd op zoek naar een fijne shampoo die mijn haar niet vet maakt, maar wel goed verzorgd. Ik nam een fles mee naar huis en testte hem grondig uit!

review yes to carrots nourishing shampoo

Ingrediënten:

 • Aqua
 • Sodium Coco-Sulfate: Mild sulfaat uit kokos, reinigt en zorgt voor schuim
 • Cocamidopropyl Betaine: Schuimvormer (kan allergische reacties veroorzaken)
 • Daucus Carota Sativa Seed Oil: Wortelolie
 • Aloe Barbadensis Leaf Juice: Aloë Vera
 • Punica Granatum Extract: Granaatappel extract
 • Maris Limus Extract: zeeslib extract
 • Maris Aqua: Dode zeewater
 • Tocopheryl Acetate: Vitamine E
 • Glycol Stearate: Stablisator, zorgt voor de parelmoer glans
 • Glycerin: Natuurlijke vochtinbrenger
 • Tetrasodium Glutamate Diacetate: Chelaatvormer
 • Citric Acid: Citroenzuur, past de pH van het product aan
 • Sodium Chloride: Regelt de pH van het product
 • Phenoxyethanol: Bewaarmiddel
 • Parfum
 • Geraniol: Komt van nature voor in essentiële olie

review yes to carrots nourishing shampoo

De shampoo komt in een grote plastic fles (500 ml!) met een handige klikdop. Ik vind de fles vrij hard om in te knijpen, maar er komt wel snel product uit. Deze shampoo ruikt trouwens helemaal niet naar worteltjes, het is meer een bloemige, schone geur. Lekker! Naast Yes To Carrots (normaal tot droog haar), bestaan ook de lijnen Tomato (volume) en Cucumber (geverfd haar).

review yes to carrots nourishing shampoo

Vroeger was deze shampoo worteltjes-oranje, maar tegenwoordig is het spul gewoon kleurloos met een parelmoer glans. De shampoo is niet te lopend en schuimt echt heel erg goed! Vaak zorgen natuurlijke shampoos voor minder schuim, maar bij deze is dat zeker niet waar. Tijdens het uitspoelen voelt mijn haar een klein beetje stroef, maar niet zo stroef als andere natuurlijke shampoos.

Als mijn haar droog is, merk ik duidelijk dat het verzorgd aanvoelt zonder zwaarder te zijn! Ik ben heel erg tevreden over de Yes To Carrots Nourishing Shampoo: een grote fles, fijne ingrediënten en een erg fijne werking, deze raad ik iedereen aan.

De shampoo (en conditioner) van Yes To Carrots is verkrijgbaar voor 7,99 euro bij Essenza.

Gerelateerde Artikelen

15 reacties op “REVIEW: YES TO CARROTS NOURISHING SHAMPOO”

 1. Iedereen mag zo de fles bij me op komen halen, ik wou dat ik de shampoo nooit geprobeerd had omdat ik sindsdien ongelofelijk veel last van eczeem op mn hoofdhuid heb. Hij ruikt inderdaad lekker maar als je je tot bloedens toe moet krabben van de afschuwelijke jeuk maakt dat niet zoveel meer goed. Ik weet niet wat het eczeem zo extreem getriggerd heeft, maar voor mij is het no to carrots

Geef een reactie

CommentLuv badge